Doorgaan naar hoofdcontent

Sketch voor Lívia

Weer eens een heel ander kaartje, met designpapier. Ook weer leuk om mee te werken. Ik ben uitgegaan van de sketch van het Paper Play Sketches Blog. Ik gebruikte de papiertjes uit het Warm Heart blokje van Reverse Confetti, super leuke kleurtjes vind ik het. Het kaartje is bedoeld voor Lívia, de dochter van mijn broer, die volgende week haar naamdag (in Hongarije) viert. Ik heb een paar stansen van MFT gebruikt, voor het schuldrandje en het labeltje. De Celebrate stans en het stempeltje zijn van SugarPea Designs, dat was een goede koop. Ik heb ze al vaak gebruikt!


Dit is de sketch:
Reacties

 1. Mooie kleuren en een erg leuke kaart, Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had net gekeken bij je andere kaartje....maar deze is ook erg leuk Danielle!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fabulous card! Thanks for sharing at Paper Play Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig is ook dit kaartje Daniëlle...wat een mooi designpapier ...zulke vrolijke kleurtjes...
  PRASCHTIG!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie fleurige kleuren heb je gebruikt Daniëlle. De sketch is duidelijk herkenbaar vind ik. Die witte tekst heb je die gestempeld? Hij is zo mooi strak..wauw.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Helemaal mijn kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart! Inderdaad hele mooie kleuren. Wat heerlijk zo'n aankoop die je veel gebruikt. Dat zijn de beste. Moet eerlijk zeggen dat mij dat niet altijd lukt, al word ik wel steeds kritischer op wat ik koop.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige kaart. Ik verbaas mij er over dat paars toch zo leuk kan zijn. Het is een kleur die ik niet zo gauw zal pakken, maar ja...ik ben ook een blauw mens. jouw is het heel goed gelukt. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super pretty with a fabulous color combinations. Thank you for joining our Sketch Challenge this week at Paper Play Sketches.

  Stay Creative,
  Georgiana
  • Carson's Creations •
  Paper Play Sketches DT

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat gaaf! Ik ben helemaal niet van de paars:) maar dit vind ik hartstikke mooi. Misschien moet ik mij er eens aan wagen. Gave uitwerking van de sketch. Ik heb dat setje van Sugar Pea ook; dat is inderdaad een goeie koop. Ik vind die woordstans zo mooi uitkomen op deze kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super cute!!! Thank you for joining us at Paper Play Sketches, good luck!!! Amy DT

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten