Doorgaan naar hoofdcontent

Wat een geluk!

Wat vliegen de dagen toch voorbij.... Vandaag was ik een dagje vrij, lekker achter het weekend aan. Van alles gedaan, laatste ramen gewassen en was weg gewerkt. Nu een heerlijk opgeruimd gevoel :-)

Ik had van vorige jaren nog heel wat vrije dagen over en het werd dit jaar toch echt tijd om die op te gaan maken. Vanaf april zou ik daarom regelmatig wat vrije dagen opnemen. Nu kreeg mijn leidinggevende vorige week te horen dat ze een oogoperatie moet ondergaan en daarna twee maanden geen auto mag rijden.... Even afwachten hoe dat uit gaat pakken. En anders houd ik ze weer tegoed ;-)

Maar mijn titel slaat op heel iets anders. Een dorp verderop zit een heel leuke ijssalon waar ze heerlijk ijs (en chocola) verkopen. De ijssalon was genomineerd voor ijssalon van het jaar 2017 en ze hebben gewonnen. Ik wilde een kaartje maken om de eigenaren te feliciteren, ze hebben er de afgelopen tien jaar keihard voor gewerkt. Natuurlijk gingen we het kaartje zelf afgeven, konden we meteen proeven of het ijs nu eigenlijk echt zo lekker is, haha.... Dat hebben we dus gisteren gedaan. En wat was het druk.... Goede reclame volgens mij, zo'n verkiezing ;-)



Ik gebruikte papier van Stampin'Up, Tasty Treats. Super leuk ijsjespapier. De sketch is van The Paper Players.


Reacties

Maria V zei…
Wat een leuke geste naar de ijssalon. Wat is jouw kaartje leuk geworden. Wat een prachtig papier en zo toepasselijk met die ijsjes.
Rosina zei…
Wat een lief gebaar om de eigenaren van de beste ijssalon zo een leuk kaartje te geven Daniëlle....het heeft zeker een lekkere en zomerse uitstraling...

groetjes Rosina
Je@net zei…
Erg leuke uitwerking van de sketch, herkende hem meteen. En wat een lief gebaar om een kaartje te maken voor deze feestelijke gelegenheid!
jammie je krijgt wel zin in zo'n lekker ijsje, wij hebben hier ook een ijssalon met super lekker ijs.
Joke de Wit zei…
Heel leuk kaartje zo toepasselijk.Gr.Joke
GerJanne zei…
Hoi Danielle,
wat lekker om zo'n voldaan gevoel te hebben, hè? EN dan dat weer erbij! Het zou fijn zijn als je toch je vrije dagen kunt opmaken, of in elk geval die van vorig jaar. Ik ben er ook druk mee bezig. Deze week verder vrij en ik bof dus echt met dat mooie weer.
Je kaartje is heel toepasselijk en leuk! Wat en verrassing voor de eigenaren! Was het ijs inderdaad lekker??
Groetjes,
GerJanne
Marjolein zei…
Hoi Daniëlle,

Wat een leuke kaart! En een goed plan om even te checken of het ijs ook echt goed smaakt. Zeker met het heerlijke weer van vandaag!

Groeten,
Marjolein
Ellen zei…
Beter papier kun je niet hebben om een kaartje te maken voor een ijssalon! Superleuk! Hier in Oosterhout zit ook zo'n lekkere ijssalon. Via Via. Toen Joost en ik afgelopen vrijdag daar langs wandelden op weg naar zijn ouders stonden er ook hele rijen buiten. Wij hebben de verleiding weerstaan. Zo niet dan was ik voor Malaga ijs gegaan. Wat is jouw favoriete smaak?
Wat een leuke toepasselijke kaart heb je gemaakt voor de mensen van de ijssalon Daniëlle.Zo'n verkiezing is zeker goede reclame. Ik heb pas ook heerlijk ambachtelijk ijs op in Baarle-Nassau. Zelfs het koekje waar het hoorntje van gevormd wordt werd gebakken en gevormd waar we bij stonden...mmm
Lieve groetjes Miranda
Mariken zei…
Wat heerlijk zeg, zo'n ijswinkel in de buurt. En erg gevaarlijk!! Ben gek op ijs!! Wat zullen ze jouw kaartje tof gevonden hebben! Dat zijn nog eens geweldige klanten!!
Danielle, this is so fun! Love your ice cream paper and your mix of patterned papers. Thank you for joining my sketch challenge at The Paper Players this week! XX
gaaf kaartje zeg, en het papier is zo leuk, heb het vandaag voor mijn verjaardag gekregen...nu tijd maken om e r mee aan de slag te gaan, maar met dit heerlijke weer komt er weinig uit mijn handen.

liefs annemarie
Fijn hè om weer naar buiten te kunnen kijken! Volgende keer geef ik een seintje hoor als mijn ramen weer gewassen moeten worden ha ha. Die ijssalon klinkt inderdaad gevaarlijk, zeker met dit mooie weer! Je kaartje ziet er ook heerlijk uit met al die snoepkleurtjes. Ik heb de bijpassende stempelset, nog niets mee gedaan maar in plaats van ijsjes eten kan ik ze beter stempelen deze zomer, dat scheelt weer wat kilo's!
What a fantastic use of all the DSP from the Cool Treats paper pack! I love this Danielle, it's so fun! Thanks for joining us at The Paper Players this week! Crystal, DT
Stella zei…
Ik kijg van dit soort kaartjes gewoon trek:) En vooral in ijs ha! Wat een leukerd! Fijn dat je nog wat vrije dagen op kan nemen; misschien morgen ook? Het wordt prachtig weer!
So cute! I love the fun ice cream theme. So glad you joined us this week at The Paper Players, Danielle!
Sarah zei…
Wat een leukerd! Mooie kleurtjes!