Doorgaan naar hoofdcontent

Hello baby! Use your stuff!

Leuk, voor mijn alcohol inkt kaartje kreeg ik een Spotlight Artist Award bij het City  Crafter Challenge Blog! 

Wat is het afgelopen weekend om gevlogen... Zaterdagavond een feestje, de eerste van de vriendinnen werd 40.... Een echt "ouderwets" dansfeestje, heerlijk de hele avond met de meiden op de dansvloer! En gisteren gekookt voor moeder en schoonmoeder, natuurlijk mochten de mannen ook mee eten. Lekker, aspergesoep met gerookte zalm. Daarna asperges met ham, ei en aardappeltjes. Als toetje monchou taart in een glaasje met framboos en aardbei. Leuk om de moeders te zien genieten als het eten op tafel komt! 

Vincent kwam pas met een verzoekje. Een collega heeft een zoontje gekregen en met een foto van het geboortekaartje vroeg hij "kun je hier iets mee". Natuurlijk ;-) Ik wilde het ruitje verwerken op mijn kaart maar geen bruin wit ruitjespapier te vinden. Dan in de lintjesbak gedoken (wat een berg lintjes en wat gebruik ik ze weinig, weer een typisch gevalletje use your stuff!) en jawel, daar had ik meer geluk. Een grote hart stans heb ik ook niet, maar een rompertje is ook leuk op een babykaartje! En al lang in mijn bezit, net als de kleine sterretjes en hartjes ponsen.... Echt weer gebruik gemaakt van "oude" spullen voor dit kaartje!


En deze foto kreeg ik van Vincent, ter inspiratie ;-)


Anders, maar wel een beetje in dezelfde stijl! Reacties

Crealientje zei…
Hele leuke babykaart!
Past heel mooi bij het geboorte kaartje.
Zo zie je maar wie bewaard heeft wat :)
Leuke oude spulletjes.
Groetjes Crealientje.
Ellen zei…
Anders, maar zeker wel bijpassend! Gaaf gedaan. Wat een toeval dat er in jouw stuff een ruitjeslintje zat. Die blauwe ster, is dat een stempel? Gaaf! Volgens mij heb jij heerlijk gekookt gisteren en de beide moeders verwend. Leuk is dat hè, als ze daar zo zichtbaar van genieten?!
Stella zei…
Ik vind het een perfect "lift"van de door Vincent aangeleverde foto. Enig met dat rompertje! Goed dat je weer eens lint hebt gebruikt; ik heb hier ook nog 2 lades vol...( schan-da-lig; ik doe er niets mee...) En het klinkt inderdaad als een heelrlijk weekend; wel druk maar superleuk!! Wat fantastisch dat je beide moeders kon verwennen; ik ben een tikkie jaloers (dat snap je denk ik wel....)
Fijne avond!
X
Je@net zei…
Wat een leuk babykaartje heb je zo gemaakt, Nancy. Lief en toch ook een tikkie stoer!
Je@net zei…
Euh....Danielle bedoel ik :o)
anders maar geweldig...wat een leukkaartje zeg.
En ja alles bewaren zo zie je maar....ik kan in ieder geval nergens afstand van doen, want je weet maar nooit hahaha.
Lief dat je zo lekker hebt gekookt voor beide moeders...

fijne dag veel liefs Annemarie
Ros Crawford zei…
So sweet! Thanks so much for playing along at CCCB!
Marjan zei…
Het klinkt goed, dat feestje! En wat een goede interpretatie van het geboortekaartje, ik zie het er echt helemaal in terug. Ja... die lintjes ... als je wist hoeveel ik er heb .... en bijna nooit meer gebruiken, hè... Maar ook als is Use your stuff een prima idee, het moet wel passen op mijn kaart.
Marina zei…
What a fun and cool baby card! Thanks for joining in at City Crafter.
Geweldig leuk hoe je het babykaartje gelift hebt! Het ruitjeslintje is er perfect voor... alsof het al die tijd speciaal voor dit kaartje heeft liggen wachten ;-)
Cornelie zei…
Tof hoe het geboortekaartje hebt vertaald! En idd een typisch gevalletje van Use your stuff ;-)) Leuk geworden!
wat een leuke lift van het originele kaartje.
GerJanne zei…
Wat een superleuk kaart heb je gemaakt. Helemaal gebaseerd op het origineel. Daar hou ik ook ontzettend van! En het is jou top gelukt. Hopelijk zien de ouders het meteen. Ik heb eens gehad dat ik zo'n kaartje gelift had, bijna nagemaakt, en toen zei de moeder toen ik weken later op kraambezoek kwam, dat ze het pas ontdekt had, dat het eigenlijk het geboortekaartje was....
Helaas waren de vlinderstansjes er niet meer bij Action ;-(
Groetjes,
GerJanne
Jolanda zei…
Super lief kaartje, past echt perfect bij het geboortekaartje.
Echt genieten nu met die lekkere asperges! Dat toetje klinkt ook heerlijk, vorige week maakte ik met mijn zoon een monchou taart, heerlijk om daar mee te zondigen .
Kaartenkraam zei…
Wat een fantastische lift van het geboortekaartje. Heel leuk zoals je er je eigen draai aan hebt gegeven.

groetjes van Ank
Sarah zei…
Heel tof gedaan!