Doorgaan naar hoofdcontent

Lívia 13 jaar!

Een vrolijke ijsjeskaart voor de dochter van mijn broer, Lívia, die vandaag 13 jaar wordt! Het blijft toch een beetje lastig op zo'n dag dat je niet even live een cadeautje en knuffel kunt geven.... Maar goed, een kaartje sturen kan wel en dat heb ik dan ook gedaan!


Lívia is gek op ijs en het werd dus een kaart met heel veel ijsjes erop. Toen ik de kaart beplakt had en de happy birthday en haar leeftijd erop wilde verwerken, kon ik geen papier vinden dat leuk was voor daaronder. Daarom zelf papier met distress oxide bewerkt in verschillende kleurtjes die ook in het ijsjespapier terug komen.

De happy birthday en de 13 nog met flink wat Wink of Stella bewerkt, voor een beetje bling. Een paar dotjes op de voorkant en hij kon onderweg naar Hongarije! Samen met een aardbei-gezichtsmaskertje, want een beetje tutten in de vakantie is toch heerlijk ;-)

Reacties

 1. Een lekker zomers kaartje! Als je niet zelf langs kunt gaan op de verjaardag is het het zeker waard om een 'uitgebreid' kaartje te maken. Ze was er vast blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hardstikke leuke en vrolijke kaart heb je gemaakt voor Livia. Creatief opgelost met die bijpassende achtergrond maken en wat is het dan toch leuk als het zo goed uitpakt vind je niet? Ik wordt al blij van deze kaart dus ik denk dat Livia dat zeker wordt.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw....wat een super gave kaart heb je gemaakt, Dainelle. Daar zal ze blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super mooi Daniëlle!
  Zo vrolijk met die mooie kleuren.
  & jammer dat je haar dan niet zo makkelijk kan feliciteren,maar ik weet zeker dat dit kaartje haar heel goed doet van zo'n lieve tante.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe krijg je het voor elkaar; super! Jouw nichtje krijgt dus twee cadeautjes; het masker en de kaart:) Wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig gedaan! Zo zomers vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuke kaart! De Distress Oxide kleurtjes passen perfect bij het mooie papier.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel creatief opgelost en wat is het een gezellig en vrolijk kaartje geworden. Leuk model ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk ijsjespapier! Je hebt de inktkleuren er super bij gekozen en zo is het een mooi geheel geworden!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een frisse en vrolijke verjaardagskaart is het geworden. Echt een tienerkaart met het ombre in de felle kleuren. superleuk gedaan, Livia boft maar met een tante als jij!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten