Doorgaan naar hoofdcontent

Achtergrond op de voorgrond

Eerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve berichtjes op mijn vorige blogpost. Ik wilde eigenlijk niet op mijn blog over de situatie met mijn schoonmoeder uitweiden, maar vond het toch fijn om even in het kort te vermelden waarom ik zo weinig in blogland te vinden ben.

Vandaag laat ik een kaartje zien dat ik maakte voor de challenge bij Craftliners, gebruik een achtergrondstempel. Ik vind deze stempel van My Favorite Things zo mooi dat ik 'm gewoon als blikvanger op de kaart heb gebruikt! Maar officieel gezien is het natuurlijk wel een achtergrondstempel ;-)


De achtergrond is gemaakt met Distress Oxide. De tekst en de stans waarmee ik de vorm in de kaart heb gebracht zijn ook van My Favorite Things. Op de foto lijkt het net of de glittertjes in de sneeuwvlok niet mooi verdeeld zijn maar dat valt eigenlijk reuze mee. Het is ook zo'n donkere dag vandaag, lastig voor het fotograferen.....


Reacties

Sarah zei…
Wat is deze kaart prachtig!
Ik wou eigenlijk ook niet zo uitweiden over mijn papa, maar het neerschrijven doet me deugd en de lieve reacties terug nog veel meer. Dat vind ik nauw juist de meerwaarde van bloggen. Op FB of instagram zou ik zoiets niet delen.
Dus bedankt voor je lieve reactie Xx
!neke zei…
Hele mooie kaart !
Ja, foto's maken met dit weer en met glans is
een hele uitdaging !!!
Ellen zei…
Ik vind je kaart prachtig! Geweldig idee om dit mooie achtergrondstempel als blikvanger te gebruiken. En natuurlijk superleuk dat je meedoet aan de challenge van Craftliners! Dankjewel.
Mariken zei…
Tja, daar hebben we het samen over gehad...wat post je wel en niet...Maar helaas bestaat het leven niet alleen uit leuke dingen. Op deze manier krijg je ook wat steun, en dat hoort er ook bij, vind ik. Je kaartje is echt prachtig, hele mooie achtergrondstempel! Tof dat je meedoet aan de challenge van Craftliners! Fijne avond.
Je kaartje is prachtig, hele mooie achtergrondstempel! Met dit weer is het inderdaad erg lastig om foto's te maken.. zo donker. Wij hebben hier vanmiddag ook in het raamkozijn gelegen om foto's te maken voor een beetje licht haha.
Hopelijk gaat het snel weer wat beter met je schoonmoeder en mag ze snel weer naar huis.
Het beste ermee hoor!
Groetjes, Merit en Annemarie
Je@net zei…
Gaaf effect en een super mooie kaart, Danielle!
Rhodé zei…
Prachtig, Daniëlle! Die achtergrondstempel heeft verder niet veel meer nodig.
Nelleke zei…
Wat valt je kaart op door de schoonheid daarvan, geweldig.
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hopenlijk slaan de nieuwe medicatie bij je schoonmoeder aan en mag ze weer naar huis. Even een lastige periode hè? Sterkte ermee. Groetjes, nelleke
GerJanne zei…
Ik schreef het al bij Sarah,
Soms is het nodig om wat te spuien of om te delen of gewoon even van je af te praten of uit te leggen op je blog. Dat geeft vaak duidelijkheid. Ik hoop dat het steeds beter gaat met je schoonmoeder.
Je kaart is heel mooi! En eigenlijk een heel goed idee om een achtergrondstempel ens op de voorgrond te zetten!
GerJanne
Marjan zei…
Ja, ik snap wel dat je soms twijfelt over wat wel en wat niet, maar mensen die je blog vaak bezoeken zullen het zeker begrijpen en je dan misschien door middel van woorden wat steun kunnen geven. Mooi is je kaart, meer dan deze stempel en de mooie tekst(die heb set heb ik ook en gebruik ik vaak op kerstkaarten) heeft de kaart niet nodig.
Nee hoor, veel te mooi om alleen als achtergrond te gebruiken deze stempel! Jij geeft hem hier het podium dat hij verdient! Prachtig!! En ja, dat fotograferen is wel een dingetje.. ik ben vaak als het licht is aan het werk en in het donker pas thuis, foto's maken voor mijn blog moet ik dus echt even inplannen op mijn vrije dagen.
Anneke zei…
Heel tof kaartje!