Doorgaan naar hoofdcontent

Happy Birthday Noor!

Mijn schoonmoeder is op proef een paar dagen naar huis. En waar ik had gedacht dat ze dat positief zou vinden, vind ze het vooral spannend en is ze bang dat ze het niet aankan. Zo lastig, we waren er net en ze was zo stil en afwezig. Gelukkig is mijn schoonvader een enorme schat en erg positief, dus hij helpt haar er wel doorheen. Maar vervelend ijshut wel om iemand zo ongelukkig te zien. Het zal nog wat tijd duren voor ze de zon weer een beetje ziet schijnen ben ik bang....

Dan nu maar iets vrolijkers: gisteren werd Noor, de dochter van een vriendin, 7 jaar. Vandaag was haar "grote mensen feest" en gingen we langs met een cadeautje en een kaartje! Ze wilde graag een boek, wat heerlijk, een kind dat van lezen houdt! Bij het boek kreeg Noor dit kaartje:


Ik heb een achtergrondstempel van MFT gebruikt, Floral Fantasy. Die met Versamark gestempeld en met lichtblauw embossingpoeder bewerkt. De letters uitgestanst, met Distress Oxide bewerkt en weer opgeplakt met een foamlaag eronder. De Happy Birthday tekst is van Altenew en het bannertje is weer van MFT. Lichtblauw is de lievelingskleur van Noor en ze vond het geweldig dat haar naam op de kaart stond. Trouwens, de challenge bij Craftliners, gebruik een achtergrondstempel, loopt nog tot en met 1 december. Pak dus ook zo'n leuke stempel erbij en doe mee!


Reacties

 1. Ha Danielle,
  wat een toffe kaart voor Noor! Heel mooi, deze achtergrond stempel en die grote letters erop. En wat jammer voor jullie allemaal, dat het zo spannend is voor je schoonmoeder, niet in de laatste plaats voor haarzelf. Hopelijk gaat het in haar eigen omgeving toch snel weer de goede kant op.
  Sterkte en goed weekend.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart heb je voor de jarige gemaakt, Danielle.
  Kan me wel een beetje voorstellen dat het spannend is voor je schoonmoeder om op proef naar huis te gaan. Met de positieve steun van je schoonvader gaat ze het vast wel redden, maar het zal even de tijd nodig hebben voor ze zelf ook dat vertrouwen heeft. Het komt vast wel goed. Wens haar en jullie veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart voor Noor! Helemaal leuk natuurlijk, in haar lievelingskleur én met haar naam erop. Veel zorgen om je schoonmoeder, naar is dat. In ieder geval wel heel fijn dat je schoonvader zo positief is. O ja, superleuk dat je meedoet aan de challenge bij Craftliners. Dankjewel. Je hebt een prachtig achtergrondstempel gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel leuk kaartje voor Noor..
  Hopen dat je schoonmoeder snel zich weer wat beter mag voelen...
  fijne dag liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart Danielle.
  Sterkte met alles he!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een beauty Danielle!! Echt een prachtkaartje voor Noor! En ja, boekenlezende kinderen, daar houd ik van.
  Maar wat moeilijk dat het met je schoonmoeder nog niet goed gaat. Blijft waarschijnlijk een lang en moeizaam traject. Voor je schoonvader ook heel zwaar, je bent zo machteloos als partner en kinderen. Hoop dat ze snel goede medicijnen voor haar vinden. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi achtergrondje op de kaart, de letters in dezelfde tint staan er perfect op!
  Hopelijk gaat voor je schoonmoeder snel de zon weer een beetje schijnen, sterkte voor haar en de mensen om haar heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een prachtig kaartje voor een meisje van 7, super in dat lichtblauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk kaartje. Leuk idee om maar 2 punten af te ronden! Moet ik onthouden...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kaart!!
  Succes met je schoonmoeder.
  Mijn papa mag misschien maandag naar huis en zo is het al een dikke week elke dag verlengd...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten