Doorgaan naar hoofdcontent

50 jaar getrouwd!

Wat is het lang geleden dat ik een blogpost heb geschreven... De afgelopen weken zijn echt omgevlogen. Het was druk, op het werk en thuis. Mijn schoonmoeder is nog steeds opgenomen, dat kost tijd. Maar er was ook iets leuks, op 29 maart waren mijn ouders 50 jaar getrouwd! Wat hebben we leuke dagen gehad met zijn allen, het was één groot feest!


Op de dag zelf hebben we Lívia en Viktor (de kinderen van mijn broer die in Hongarije wonen) 's ochtends van het vliegveld gehaald. Samen met de ex van mijn broer, die ze naar Nederland kwam brengen. Dat Viktor mee kwam was een verrassing voor mijn ouders, dat was extra leuk! We hebben lekker taart gegeten, zijn wezen lunchen en hebben er een heel leuke dag van gemaakt met zijn allen. Laat in de middag heeft mijn broer Viktor en zijn moeder weer weggebracht, die vlogen 's avonds weer terug naar huis.Mijn ouders hebben een foto in de kamer hangen van hun 25 jarig huwelijk, die foto hebben we nu overgedaan op de eigen bank :-) Die foto staat links in het midden, we hebben zo gelachen.... Wat kilo's erbij en wat haar minder dan 25 jaar geleden haha. Mijn vader had 50 rode rozen besteld voor mijn moeder, zo lief. Natuurlijk een foto met z'n allen bij het versierde huis, dat kwam de buurt woensdag avond doen. Mooie traditie! Mathijs van Conny was erbij, die had een dag vrij. De andere drie jongens met aanhang waren er op donderdag niet bij. Daarom hebben we op zondag een foto laten maken met ons allemaal, die heb ik nog niet gekregen van de fotograaf....

Op zondag, Eerste Paasdag, was dan het echte feest. Wat een leuke dag hebben we gehad. Mijn ouders twijfelden een beetje of ze wel een feestje wilden geven, maar we hebben er zoiets leuks van gemaakt dat ze erg blij waren dat ze het gedaan hebben. Op een mooi landgoed in Mill, Kasteel Tongelaar, hebben we het feestje gevierd. Koffie met gebak, lekker borrelen en daarna een heerlijk buffet. Het feestje duurde tot acht uur, maar pas rond negen uur gingen de meesten naar huis :-) Dat is een goed teken! We hadden een diavoorstelling van oude foto's van ons pap en mam gemaakt, dat was zo leuk! Het was even een werkje, maar er waren foto's bij die ze zelf niet kenden, geweldig. Twee dagen om met heel veel plezier op terug te kijken!


Niet veel knutseltijd gehad de laatste tijd, ook weinig zin en inspiratie. Maar dat gaat weer komen, ik laat binnenkort weer wat zien! Vond het wel leuk om dit ook even met jullie te delen :-)


Reacties

 1. allereerst van harte gefeliciteerd met het het jubileum van je ouders.
  Mooie foto's en fijn dat jullie allemaal zo hebben genoten.
  En ik wil je ook nog bedanken voor mijn mooie kaart voor mijn verjaardag...

  gezellig dat we weer wat van je horen, en het beste met je schoonmoeder...

  Fijne dag liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke foto's en wat fijn dat jullie allemaal zo genoten hebben van deze dag. Bijzonder om daar samen op terug te kunnen kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie en vrolijke foto’s! Fantastisch is dat, als je na zoveel jaren nog zo blij bent met elkaar! Dat stralen je ouders echt uit, zo mooi! Lekker nagenieten en zin om te freubelen komt vanzelf wel weer! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Fijn om zoiets met elkaar te kunnen vieren. En je krijgt vast weer een keer een creatieve boost. Nu vragen andere dingen eerst even de aandacht. Lastig dat je met je schoonmoeder nog steeds niet zoveel vooruitzicht hebt. Dat kost natuurlijk veel energie. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk en fijn dat het zo gezellig was met elkaar, een bijzondere dag! Leuk ook dat jullie die foto overdeden, goed idee! je lijkt op je moeder, zeg!
  En alles op z'n tijd, bij drukte is de creativiteit bij mij ook altijd ver te zoeken, komt wel weer terug als je het rustiger hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een prachtig feest hebben jullie er van gemaakt!! En deze hele mooie herinneringen worden door de prachtige foto's nu steeds opnieuw weer beleeft. Wat zullen je ouders ze vaak met een glimlach bekijken, prachtig!! Bedankt ook voor je prachtige verjaardagskaart! Hij is echt geweldig mooi. Ik had hem nog niet op je blog voorbij zien komen. Heb ik hem gemist of komt hij nog? Ga je trouwens nog naar de beurs? Wij gaan zaterdag, misschien kom ik je weer tegen?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten