Doorgaan naar hoofdcontent

Swap Friday met Rhodé

Na de leuke mannenkaartjes die we hebben gemaakt met het pakketje van Rhodé, gaan we nu aan de slag met een pakketje dat ik heb uitgezocht. 


Het "thema" is al snel te zien, kerst! Ieder jaar begin ik veel te laat aan mijn kaartjes, door nu dit pakketje te kiezen hebben we in ieder geval begin december al een paar kaartjes klaar ;-)

Dit is mijn eerste kaartje, de opdracht was "gebruik het stencil".


Ik vind de kerstmannetjes echt zo schattig! En de teksten ben ik ook weg van, die stempels zijn van Carlijn Design.

De binnenkant is ook bewerkt:


Dat scheelt straks veel schrijfwerk ;-) Normaal gesproken ben ik op vrijdag vrij, vandaag een keertje niet... Dus snel aan de slag, en voor straks een fijn weekend!! Kijken jullie ook even bij Rhodé, zo benieuwd naar haar kaartje! Reacties

 1. Wat een gaaf kaartje is dit, schattig die kleine sneeuwpopjes.
  en een mooie achtergrond heb je gemaakt.
  liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieverdje is dit zeg !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, jouw kaartje! Heb je de achtergrond met een soort pasta gedaan? De tekstjes zijn erg leuk. En slim ook aan de binnenkant te stempelen. Dat scheelt inderdaad schrijfwerk. Fijn weekend alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje is dit! Gezellig he, weer aan de slag met zo’n tof pakketje, heerlijk om te doen!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja ze zijn zo leuk die sneeuwmannetjes. Ik heb ze ook! Nog maar heel weinig gebruikt en je kunt er zulke leuke tafereeltjes mee maken. Gauw bij Rhodé kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goed idee om jullie swap in het teken van de kerst te doen. Ze kunnen maar af zijn, die kaartjes. Toch?! Deze met stencil is alvast hartstikke leuk. Mooi ook dat de binnenkant voorzien is van tekst én een sneeuwpoppetje.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten