Doorgaan naar hoofdcontent

De B van Bureau

De nieuwe challenge bij Knutsels & Kadootjes vraagt een kaart met iets met een B erop. Nu vind ik het altijd een sport iets te verzinnen dat nog niet te zien is bij de voorbeeldkaartjes of de inzendingen. Het is een kaartje met een Bureau erop (en een bureaulamp, en zelfs bloemetjesbehang). Ik heb een soort kantoortje met bloemetjesbehang, een witte plint en een laminaatvloer ingericht. Dit setje van Lawn Fawn vond ik zo leuk, zeker omdat ik een kantoorbaan heb. Ik kocht ook het setje om er een interactief kaartje van te maken, je kunt het vel papier dan omhoog trekken en zien wat het muisje getypt heeft ;-)

Reacties

Je@net zei…
Wat een leuke kaart is het zo geworden, Danielle!
GerJanne zei…
Geweldig!! Wat een originele kaart heb je gemaakt! Vind ik ook altijd wel een sport iets te verzinnen wat niet in de voorbeelden is te zien en dat is zo leuk bedacht. Plus natuurlijk de Brief die getypt wordt! Super. Dank je wel voor het meedoen bi ons van K&K
Maartje zei…
Heel erg tof en origineel!
Oh wat super snoezig!!! Ik wou dat ik in zo een gezellig kantoortje mocht werken, met zo een ouderwetse typemachine, bloemetjesbehang en van die vrolijke muisjes... lijkt me geweldig! Ook een zeer originele 'B' die je verzonnen hebt, ik dacht natuurlijk meteen aan een beer... ligt lekker voor de hand ha ha.
Wat een lief kaartje, en wat knap verzonnen Bureau!!
Bedankt voor je bloempot TIP....

liefs Annemarie en Merit
Colien zei…
Wat een superleuke kaart, hartstikke tof! En goed bedacht met de letter B!
Bedankt voor je deelname aan onze challenge op het Knutsels en Kadootjes blog.
grtz Colien
Rhodé zei…
Nou, dit is echt een topper! Toffe stempels, leuk behangetje en dan het interactieve: wat mij betreft ben je de winnaar! Ik heb nog wel geen andere inzendingen gezien, maar hier kan toch niets tegenop?! :)
Oh dat ziet er goed uit, wat heb je dit super goed gevonden, ik hou hier wel van..Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes, Ingrid.
Sarah zei…
Deze is zo orgineel en tof.
Dat papier is mooi. X
Prachtig kaartje, nogmaals bedankt! Heel erg leuk ook hoe de tekst omhoog komt uit de typemachine! Groetjes Linda
Monique zei…
Deze vind ik echt super. Hoe kom je erop!!!
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes, Monique
Marjan zei…
Ja, heel gaaf! Knap bedacht en zo'n gezellige en mooie kaart!
Ellen zei…
Geweldige kaart dit! Bureau, bloemetjesbehang... je moet er maar op komen. Die muisjes zijn zo lief en dat er dan ook nog een berichtje te voorschijn kan komen. Te leuk.
Cornelie zei…
Grappige challenge! Maar wat een toffe uitwerking! Nodigt uit om achter dat bureautje te kruipen. Onwijs leuke kaart, vooral met het interactieve gedeelte. Love it ;-)