Doorgaan naar hoofdcontent

Swap Friday met Rhodé #7

Mijn eerste blogbericht van 2020, de beste wensen nog voor jullie! Het is de eerste vrijdag van de maand, dat betekend tijd voor een Swap bericht. Rhodé stuurde weer een leuk pakketje, helemaal in het teken van "love"! Veel rood en hartjes, zoals jullie op de foto van het pakketje kunnen zien:


Ik had 30 en 31 december vrij, maar het kwam er niet van om een kaartje te maken. Dus ben ik het jaar goed begonnen en ging op 1 januari aan de slag om dit kaartje te maken! De opdracht voor deze keer was "gebruik de hartjesballon". Zo gezegd zo gedaan!


Een regenboogtekst en ook verschillende kleuren ballonnen. Ik had de andere kleurtjes ook nog gestanst maar vond het er niet mooier op worden. Dus less is more, ik heb ze weg gelaten. Nu ga ik snel kijken bij Rhodé voor ik ga sporten en daarna aan de klus ga bij een vriendin die een nieuw huis heeft. Fijne dag!
Reacties

Wat een heerlijke, vrolijke kaart! Heel mooi de tekst in al deze kleuren! Groetjes Linda
Rhodé zei…
Superleuk gedaan, Daniëlle! Je last-minute kaart is goed gelukt;)
GerJanne zei…
Wat een topkaartje Danielle! Prachtig in de regenboogkleuren. Leuk, de ballonnen kunnen in elk geval niet weg zweven! Wat leuk dat je kaart niet uit het pakket lijkt te komen!
Marjan zei…
Voor jou ook de beste wensen, Danielle! Gaaf is je frisse en vrolijke kaart!
Zo jij hebt een lekkere actieve start van je jaar gehad zo, knutselen, sporten en klussen, dat klinkt goed. Ook je eerste kaartje van dit jaar beloofd veel goeds, hij is superleuk in deze vrolijke regenboogkleuren! Jij ook de beste wensen en hopelijk een heel gezond en creatief 2020!
Allereerst nog de beste wensen Daniëlle.

Je bent goed van start gegaan in 2020. Prachtig in zijn eenvoud en kleuren.
Ik houd hier wel van.

Groetnis Ina

Mariken zei…
Geweldig pakketje heb je gehad! Je kaartje is superleuk en vrolijk, hou ervan!