Doorgaan naar hoofdcontent

Swap Friday met Rhodé #11

Vandaag is het weer tijd voor Swap berichtje! Het kaartje van vandaag kon niet op een toepasselijkere dag geplaatst worden. Vandaag wordt het huis naast ons verkocht, we krijgen nieuwe buren. De opdracht voor vandaag was "een bij op je kaart". Dat is met dit pakketje niet zo'n moeilijke opdracht, het draait allemaal om bijtjes!


Dit kaartje gaat naar onze "oude" buren, ze wonen al een paar weken in hun nieuwe huis. De binnenkant kreeg ook nog een beetje versiering:


Kijken jullie mee bij Rhodé? Ik ben heel benieuwd voor welk bijtje zij heeft gekozen vandaag! Fijn weekend, misschien wel een extra lang weekend? Ik zou eigenlijk 4 en 5 mei vrij zijn, maar door de drukte op mijn werk ben ik maandag toch op kantoor.... dinsdag dan maar extra genieten ;-)


Reacties

Rhodé zei…
Leuk idee om de bijen en de korf te gebruiken voor een verhuiskaartje! Hij is erg leuk geworden met dat oranje. En je hebt ook aan de binnenkant gedacht. Top!
Wat een prachtige bijenkaart Danielle! Groetjes Linda
Wat een superleuk kaartje voor de oude buren, ze vinden het vast leuk om iets van jullie te horen! Ik hoop dat je leuke nieuwe buren krijgt. Wel raar dat je nu niet langs kunt gaan om kennis te maken maar misschien lukt dat op een afstandje ook wel. Fijn weekend vast!
Ellen zei…
Origineel verhuiskaartje! Al die bijtjes zijn superleuk. Zo mooi dat je ook aan de binnenkant van de kaart gedacht hebt. Dat geeft altijd iets extra’s. O jee, maandag toch werken. Eerst maar genieten van het weekend en straks ook van je vrije dinsdag xxx
Marjan zei…
Wat een leuk papier!! Onwijs gaaf kaartje, heel origineel! Spannend ... nieuwe buren!
Mariken zei…
Wat een enig kaartje, met die bijtjes! Lekker voorjaarsachtig! Zit nu lekker achter in de tuin in de zon, het is heerlijk nu. Echt genieten!! Fijne dag, geniet van de zon èn de vrijheid! 🌈