Doorgaan naar hoofdcontent

Vogeltjes in de lift

 Ik had nog een leuk idee voor de Liftchallenge in mijn hoofd en daar ging ik zondag lekker voor zitten. We maakten ook een lange wandeling, deels met zon en deels met regen. In het zonnetje was het lekker, best warm maar na de bui had ik toch zin in warme chocolademelk ;-)

Deze stans heb ik al lang en volgens mij nog nooit gebruikt. Voor de Liftchallenge vond ik deze super geschikt dus hij mocht uit het stof!


Challenge: Liftchallenge # 156 Verdeel je kaart in stukken


Reacties

Rhodé zei…
Dat heb je leuk gedaan! Ik vond hem deze keer te lastig, maar jij hebt een superleuke uitwerking! En wat zijn die vogeltjes leuk! Super!
wauw, dat heb je leuk gemaakt ! mooi en tof tafereeltje, kwebbelende vogels, ze hebben heel wat te vertellen lijkt me
mooi kaartje
grtjs,martina
hele gave kaart , gezellig die vrolijk fluitende vogeltjes..
Liefs Annemarie en Merit
Diny zei…
Wow....dat heb je heel erg leuk gedaan Danielle....goed dat je deze stans hiervoor hebt gebruikt!
Groetjes Diny
Marjan zei…
Deze heb ik ook, gebruik hem ook bijna niet. Maar hier echt superleuk, zeker met die vrolijk gekleurde vogeltjes op hun mooie takjes! Dank voor je tweede inzending voor de Liftchallenge!
!neke zei…
Super leuk !!!!!
Wat een gave uitwerking van de lift Danielle! Heel anders dan de vorige maar zeker zo leuk. De takjesgolf is hier perfect voor en de vogeltjes zijn zo lief. Gaaf gedaan! Bedankt voor het nogmaals meedoen met de liftchallenge.
oh... wat een leuk kaartje zeg, ik vind de tekst toch ook erg mooi letter type
Cornelie zei…
Gek is dat toch hè, dat je soms iets met vol enthousiasme koop, maar dat het dan toch je ding niet blijkt te zijn...Heel erg leuk voor deze challenge. Erg leuk kaartje. deze challenge was mijn ding niet, maar jij stuurt er gewoon 2 in ;-))
Dank je wel weer!