Doorgaan naar hoofdcontent

Stempel op reis #19

 Deze keer mocht ik een stempel op reis sturen! Ik heb deze set uitgekozen, met mooie veertjes:


Dit is nu zo’n set die ik erg mooi vind, maar waarbij de inspiratie een beetje ontbreekt. Ik ben dus erg benieuwd waar mijn blogvriendinnen mee komen vandaag :-)

Ik heb zelf een serie gemaakt, naar aanleiding van een techniek van Jennifer McGuire, de “magic inking technique”. Twee van de kaarten met witte inkt en twee met VersaMark inkt. Die met de witte inkt vind ik zelf mooier, al zijn ze niet helemaal zoals de techniek bedoeld is. Ik denk dat mijn witte inkt te ver op is ;-)





De bovenste twee zijn de versies met witte inkt. 

Ik ben heel benieuwd naar de kaarten van deze toppers:

Mariken

Ellen

Nicole

Jolanda 


Reacties

Mariken zei…
Wauw, mooie serie! Grappig, ik had deze stempelset ook en weinig mee gedaan. En wat zijn ze leuk en veelzijdig! Dank voor de goeie duw richting veertjes!💗💗
Rhodé zei…
Jij bent goed bezig geweest voor de voorraad! Ik heb net al bij je maatjes gekeken en daar krijg je genoeg inspiratie. Trek die stempelset dus maar weer uit de kast en knutselen maar!
Wat een prachtige achtergrondjes! En inderdaad ook heel passend voor condoleancekaarten. Of verjaardagskaarten voor mannen, die houden vaak niet van heel veel glitter en poespas ;-) Het was een leuke stempel om mee te werken! Ik denk dat je nu genoeg nieuwe inspiratie hebt, nu maar hopen dat je hem weer terug vindt!!
Kaartenkraam zei…
Prachtige serie, heel mooi gemaakt!

groetjes van Ank
Jolanda zei…
Prachtige kaarten heb je gemaakt. leuk om te zien dat iedereen er weer iets anders van heeft gemaakt in zijn eigen stijl.
Wauw, jij hebt ook een mooie serie gemaakt Daniëlle. Inspiratie genoeg nu denk ik want iedereen heeft echt iets anders gemaakt. Een mooie set hoor deze veertjes.
Lieve groetjes Miranda
nou..idd allemaal hele verschillende kaartjes. veel inspiratie dus voor iedereen.