Doorgaan naar hoofdcontent

Swap Friday met Rhodé #23

Voor deze eerste vrijdag in mei was de opdracht, ballon op je kaart! Ik deed een zelf gemaakt stencil in het pakketje. Maar ook het dessinpapier staat vol ballonnetjes. En de muisjes met ballonnen. Keus genoeg dus!
Met de sheetload of cards sketch van april (een mini slimline model) heb ik twee kaartjes gemaakt, een jongens- en een meisjes versie. 



Ik ging ook met het stencil aan de slag, met het volgende kaartje als resultaat.


Ik ben heel benieuwd waar Rhodé voor heeft gekozen, kijken jullie mee?? Fijn weekend, op dit moment valt hier natte sneeuw dus kan me er nog niets bij voorstellen dat we een warme zondag krijgen ;-) 

Reacties

Rhodé zei…
Ik had de eerste twee al op Insta gezien, maar hier nog een toegift.😉 Je bent lekker bezig geweest! Die tekstjes in de ballonnen zijn ook leuk bedacht. Fijn weekend alvast!
Marjan zei…
Ze zijn allemaal top, die eerste zag ik ook op Insta, net als Rhodé. Gaaf dit papier en de leuke muisjes, de ballonnenkaart is ook tof, inderdaad een leuk idee die tekstjes!
Kaartenkraam zei…
Wat een leuke serie kaarten, allemaal hartstikke mooi! Geweldig die vrolijke muisjes en het papier is ook erg fraai.

groetjes van Ank
Wat zijn ze leuk!! Al vind ik ze allemaal wel geschikt voor zowel jongens als meisjes hoor. Ballonnen en muisjes, dat vind iedereen leuk. Het modelletje van de mini slimline's ga ik een keer van je stelen, ik vind ze heel gaaf!
Sarah zei…
De muisjes uit de duopost met GerJanne zijn enorm schattig, maar deze toch net iets meer. Zo cute! Je gebruikte een leuke layout. En de grote 🎈nen met de teksten in, is ook tof! Geslaagd! Ik las je twijfel bij Rhodé, niet nodig! Fijn weekend.