Doorgaan naar hoofdcontent

Sending some love your way

 De huidige challenge bij de Dutch Card Lovers is het gebruiken van een resist techniek. Ik heb een achtergrondstempel met wit embossingpoeder gebruikt. Hierop met behulp van een stencil gedeeltelijk distress inkt aangebracht in verschillende kleurtjes geel. De leuke bijtjes van MFT komen liefde brengen!! 


Challenges: Dutch Card Lovers - resist techniek

Knutsels & Kadootjes - liefde 




Reacties

!neke zei…
Wat een topper !!!!
Super gaaf !!!
Groeten Ineke
Rhodé zei…
Dit is echt een heel gaaf kaartje! Je hebt verschillende spullen gecombineerd op een originele manier. Alles aan dit kaartje klopt. En dat hartje op het bijtje is subtiel, maar een geweldige aanvulling!
Oh wat een snoepje van een kaart! Ik vind hem echt geweldig leuk!! Hier wordt een mens vrolijk van. En zoals Rhodé ook al zegt dat kleine rode hartje maakt het helemaal af.. echt super gedaan!
GerJanne zei…
Wauw, wat een gave achtergrond stempel is dat! EN dat gedeeltelijk beïnkten is ook een heel leuk idee. De bijtjes zijn super en die ene met het hartje, heeft mijn hart gestolen. Dank je wel voor het meedoen bij K&K
Je@net zei…
Ooooh....wat een super schattig kaartje heb je met deze lieve bijtjes gemaakt, Danielle!
Marjan zei…
Erg gaaf dit kaartje, die achtergrond past natuurlijk perfect bij de schattige bijtjes! Fijn dat je meedoet met DCL, Danielle.
oh wow wat een geweldig kaartje is dit!!! super leuk.
groet Alma
Diny zei…
Prachtig kaartje Danielle.....zeker weer een kanshebber!
Groetjes Diny
Kekke Kaarten zei…
Hoi Daniëlle, wat heb je een ontzettend leuk, fris kaartje gemaakt. De bijtjes zijn super schattig. Ik ben een fan van MFT en je hebt mij zeker geïnspireerd met dit kaartje. Alle stempels die je gebruikt hebt staan nog op mijn verlanglijstje :-) ... ik denk dat ik wel weet wat ik binnenkort ga doen, hahaha.
Colien zei…
Prachtige gemaakt, wat een tof effect geeft dat embossen en gedeeltelijk bewerken met inkt!
Bedankt voor je deelname aan onze challenge bij Knutsels en Kadootjes.
grtz Colien
anja curvers zei…
Wat schattig met die bijtjes vrolijk kaartje zo. Leuk dat je meedoet bij DCL.
Wat een leuk idee om bijtjes te gebruiken, en wat een mooie achtergrond heb je gemaakt met de resist techniek. Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes Ingrid.
Hij is echt zo leuk! Mooie achtergrond en de bijtjes zijn zo schattig. Leuk dat je meedoet bij DCL 🌺☕