Doorgaan naar hoofdcontent

Een kaartje vol geluk

Er is weer een leuke uitdaging bij de Dutch Card Lovers en het idee hiervoor zat al lang in mijn hoofd. Vanochtend eerst aan begonnen, want de challenge loopt vandaag af! 

De opdracht is het maken van een overwegend wit kaartje met een accent in kleur. Ik wilde de leuke klavertjes van Lawn Fawn gebruiken. Dus een stapeltje gestanst om verspreid over het kaartje op te plakken. Ik heb er een paar een kleurtje gegeven en de rest bleef wit. Want dat was nu eenmaal de opdracht ;-)


Het tekstje is van Marianne Design en vond ik wel toepasselijk bij de klavertjes. En wie kan er nu geen kaartje vol geluk gebruiken??

Challenge: Dutch Card Lovers - wit met een accent in kleur 

Reacties

Marjan zei…
Prachtige uitwerking voor onze challenge, Danielle! Deze folder is leuk zeg en samen met de gekleurde klavertjes erg gaaf. Mooi tekstje ook. Fijn dat je meedoet met DCL!
karin zei…
Heel leuk idee, net of het kaartje ge-embossed is. Prachtig met het groen erbij.
Groetjes,
Karin
Een hele leuke gelukskaart Daniëlle en inderdaad altijd bruikbaar een beetje geluk hihi.
Lieve groetjes Miranda
Ik vind dit dus echt weer superslim bedacht!! Het effect is prachtig, ga ik onthouden ;-) En je hebt gelijk, kaartjes vol geluk kan iedereen gebruiken (vooral als je er een kraslot bij stopt ha ha) Dankjewel voor je bijdrage aan de Dutch Card Lovers Challenge.
Je@net zei…
Wat een super leuke kaart heb je gemaakt.
Ellen zei…
Super leuk kaartje, de klavertjes zijn echte blikvangers. Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen
Hermien zei…
Prachtig kaartje.

Groetjes Hermien