Doorgaan naar hoofdcontent

Hello

 Met een Marktplaats gelukje (de mooie stempels van Simon Says Stamp kon ik via Marktplaats kopen) maakte ik een kaart voor de Dutch Card Lovers Challenge: maak een vellum panel card. 




Zoals vaak vind ik zo’n kaart lastig op de foto zetten, maar vanuit verschillende hoeken is het denk ik wel duidelijk ;-)

Challenge: Dutch Card Lovers - vellum panel card

Reacties

Sarah zei…
Mooie kleuren. Dat is een goed koopje geweest. X
Ellen zei…
Prachtige lift laat je zien!
Je had dus fijn mazzel met de stempels…altijd leuk!
Groetjes Ellen
Heerlijk om op markplaats zo"n leuke vondst te doen, een prachtige kaart heb je gemaakt, mooie kleuren combinatie.
Liefs Annemarie een Merit
Marjan zei…
Het is zeker duidelijk zo, een heel mooie uitwerking Danielle en wat leuk dat je weer meedoet met DCL! Fijn zo'n meevaller op Marktplaats!
GerJanne zei…
Wat een gelukje!! ZO leuk als je zoiets kan scoren! EN je maakte er meteen een heel mooi kaartje mee! Dat achtergrondpapier is helemaal leuk.
Volgens mij heb ik nog een week, want hij staat op mijn to do lijstje!
Nynke zei…
Ik kan ook zo blij worden van zulke tweedehands aankopen. Je kaart ermee is prachtig geworden! En de vlinders zo mooi gekleurd!
Groetnis Nynke
Voor ons een gelukje dat jij deze stempels gekocht hebt ;-) Nu kunnen wij genieten van je prachtige inzending!! Leuk dat je meedoet met de Dutch card lovers!
anja curvers zei…
Prachtige kaart hoor met die mooie vlinders. Fijn dat je meedoet bij DCL.
Mooie stempels en een mooi kaartje, goed gelukt met de vlinders! Leuk dat je met ons meedoet bij DCL! CreaTEAve groetjes, Yvonne - The Creative Teacup
Nou de foto's zijn goed gelukt hoor. Wat een mazzel dat je de stempels tegen kwam op marktplaats. Je hebt er een super leuke kaart meegemaakt. Bedankt voor je deelname bij de DCL.