Doorgaan naar hoofdcontent

Party in de lift

 De Liftchallenge dames waren zo lief om hun challenge met een week te verlengen, waardoor ik toch nog mee kon doen! Wat leuk, want ik had wel een ideetje voor een kaart. 


Ik heb een tekst van Reverse Confetti gebruikt. Voor een extra feestelijk effect ook èèn in zilver. Een paar kleine sterretjes erbij en nog net op tijd klaar om mee te doen!

Challenges: liftchallenge #180 

Reacties

Marjan zei…
Fijn dat je toch mee kon doen door onze verlenging! Mooie lift Danielle, leuk in slimline model en met je eigen draai eraan! Leuk ook dat er een tekst zilverkleurig is van de grote teksten, springt eruit. Leuk dat je weer meedoet, dank je wel!
!neke zei…
Gave kaart !!!!
Groeten Ineke
Een hele leuke kaart met die grote tekst afgewisseld met de kleine tekst.
Lieve groetjes Miranda
Nynke zei…
Erg leuk! Heel tof dat de kleine teksten steeds anders zijn.
Groetnis Nynke
En wat voor een ideetje! Echt superleuk is hij geworden, leuk dat je op de valreep nog meedoet, dankjewel voor je bijdrage!!
Nelleke zei…
Wat een leukerd! Mooi om 1 tekst in het zilver te maken. Verder wil ik je bedanken voor de mooie verjaardagskaart die ik mocht ontvangen van jou. Groetjes, Nelleke
GerJanne zei…
Heel leuk kaartje is het! Mooi die teksten allemaal schuin en 1 in zilver. Ook de gestempelde teksten er tussen vind ik een prachtig effect hebben.