Doorgaan naar hoofdcontent

Kiekeboe muisjes in de lift

 De Liftchallenge is weer tè leuk en ik wist meteen wat ik wilde maken. De lieve muisjes van MFT mochten uit de verpakking en lekker smullen van de kaas! Ik had mijn kaartje klaar, zonder de glitter rondjes en was er niet helemaal blij mee. Maar met de bling bling ging het kaartje een beetje meer leven en vind ik ‘m wel geslaagd! Zo zie je maar, soms er even een nachtje over slapen en dan kom je weer op nieuwe ideeën!


Een paar kleine tekstjes in de uitsparingen vond ik ook wel leuk, een zwart accent zonder dat een tekst over de rondjes hoefde te plakken. 

Eén keer niet op het laatste nippertje maar mooi op tijd voor de Liftchallenge - #185 repeterende vorm, tekst en kiekeboe. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 1 maart 18.00 uur!

Reacties

Je@net zei…
Wauw, echt een super gave kaart met al die muisjes in de kaas!
GerJanne zei…
Oh wat leuk die gatenkaas en de ondeugende muisjes die er van willen snoepen! Heel gave lift.
De mijne komt morgen op mijn blog!
Kaartenkraam zei…
Heel goed bedacht en erg leuk gemaakt!

groetjes van Ank
grappig en lief kaartje heb je gemaakt
grtjs, martina
Rhodé zei…
Het is echt feest voor die muisjes. Die hebben een lekker groot stuk kaas bemachtigd! De glitter is een leuke toevoeging. Soms ben je bijna klaar met je kaart en als je hem dan een poosje weglegt, komt er vanzelf een goed idee voor een aanvulling. Helemaal top, deze kaart!
Cornelie zei…
Echt zo leuk! Grappig hoe dan net een klein detail je kaart helemaal áf kan maken. Tof gedaan en super leuk dat je weer meedoet met de Liftchallenge Danielle!
Geniaal bedacht Danielle! Gatenkaas met muisjes.. zo leuk! Dankjewel voor je bijdrage aan de lift challenge!
nicolevb zei…
Oh wat grappig zo die gaten van de gatenkaas en dan de muisjes die eruit piepen....
Erg mooi opgelost met de glitterrondjes en tekst
Mooie kaart