Doorgaan naar hoofdcontent

Cats on Appletrees

Gisterochtend zijn we dan toch vertrokken naar Oostenrijk. Ik heb dit keer gereden zodat Vincent met zijn stoel plat het goed uit kon houden onderweg. Wat vaker stoppen dan we normaal doen en we zijn er gekomen zonder dat hij te veel last van zijn rug had.... Even wennen dat rijden in de bergen maar vandaag ging het al stukken beter (lees sneller) ;-)

Ik heb geen knutselspullen meegenomen op vakantie maar had zondag nog een Catjes kaartje gemaakt. Die kan ik nu dus mooi laten zien. Dit keer gecombineerd met cirkelstempels van het Scrapbookatelier en van MFT. Een tekst van Els Brigè en wat sequins maken het kaartje af. Wat vind ik de Catjes toch leuk, denk dat mijn mini verzameling snel groter gaat worden :-)
Reacties

 1. heel leuk met die cirkels!
  Goed dat jij kan rijden in de bergen, zou ik nooit durven! Geniet van jullie vakantie!
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind je kaartje super gaaf geworden, Danielle.
  Fijne dagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje heb je gemaakt
  Veel plezier in oostenrijk
  Groetjes Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend leuk, lekker vrolijk!
  En ze zijn zo verslavend, vreselijk bijna.
  Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een leuke kaart gemaakt met deze grappige stempeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk dat jullie vertrokken zijn en dat reis goed is gegaan. Dit kaartje had ik even gemist. Heel gaaf, die Catjes in combinatie met de cirkels. Ik weet het zeker: jouw minicollectie is over een tijdje niet mini meer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hhahaha, opgelet ! verslaving alert ! eens je begonnen bent met Cats On Appletrees, krijg je er geen genoeg van. eens je de catalogus in handen hebt, denk je... ik heb ze (bijna) allemaal, brengen ze een nieuwe collectie uit en kan je weer opnieuw beginnen verzamelen !
  Hahaha, leuk kaartje, succes
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten