Doorgaan naar hoofdcontent

Nog een Cats on Appletrees creatie

Mijn Cats on Appletrees stempeltjes zondag goed gebruikt! Ik wilde ook proberen om ze te gebruiken in combinatie met een woordstans. Die is van MFT, net als het dessinpapier. Ook de geschulpte rand is van MFT. De uiltjes zitten eigenlijk tegen elkaar aan, maar met behulp van washi tape heb ik ze op dit kaartje apart gebruikt. Een paar inktspettertjes en sequins voor de finishing touch ;-)

Fijn weekend, voor ons is het nu nog vakantie! Nog steeds heerlijk weer hier, net als in Nederland! Nog even van genieten!!


Reacties

 1. Leuke kaart, Danielle.Fijn weekend.

  Groetjes, Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Ik ben gek op woordstansen en op Catjes. Wat mij betreft dus de perfecte combi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd Daniƫlle. Supercombi...:)
  lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow....wat een gave kaart Danielle....prachtig!
  Groetjes en geniet nog van je vakantie,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Danielle,
  Wat een leuke kaart! Enig met dat papier achter de letters. Ik heb al kaartjes gemist zie ik. Je andere kaartjes met de cast On appeltjes stempeltjes is ook super! En de kaart met het vellum is ook mooi. Grappig dat een kaart anders wordt dan in je hoofd bedacht was, maar dat weet niemand en wij zien alleen maar deze ontzettend leuke kaart! Geniet lekker in Oostenrijk. Ook al is het wat anders dan gepland, door Vincents rug. Bij Peter schoot het er ook weer in, maar niet zo hevig deze keer en de straal in de whirlpool bij het zwembad deed wonderen. Twee keer de straal op de rug als een soort massage en het gaat al stukken beter!
  Ciao,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooohhhh! Danielle hij is leu-heuk!! :) Ik vind die stempels enig en je kaart vind ik echt een topper! Pfiew pfiew :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zoals je die geinige stempeltjes hebt gebruikt! Mooie kaart geworden!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 8. deze is superleuk ! geslaagd en lief !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten