Doorgaan naar hoofdcontent

One layer card

Zoveel leuke challenges, zo weinig tijd ;-) Van de week maakte ik al een kaartje voor de Challenge bij CAS on Sunday, maak een One Layer Card. Ik dacht dat ik nog een leuker idee in mijn hoofd had en plaatste het kaartje dus nog niet. Nu was ik vanochtend het andere idee aan het uitwerken en haastige spoed is zelden goed.... Dat ging dus mis..... Het is evengoed een leuk kaartje geworden, maar niet meer "one layer" dus ongeschikt voor de challenge. 

Aangezien het nu de hoogste tijd is om aan het huishoudelijk werk te beginnen, plaats ik dan toch het eerder gemaakte kaartje. Ik gebruikte masking tape om een rand te maken die ik heb gesponst met een paar kleuren Distress inkt. De veertjes van Stampin'Up bewerkt met een prachtig embossing poeder van WOW, de Sensational Sage. Wat een mooi effect.... De tekststempel is van het Scrapbookatelier.Op de tweede foto zie je iets beter het effect van het poeder, zo mooi in het echt!
Met deze kaart doe ik graag mee met de challenge #92 bij CAS on Sunday, One Layer Card!

Dan laat ik ook maar meteen het andere kaartje zien. Verschillende stempels van MFT in herfstkleuren afgedrukt. In de cirkels wilde ik de blaadjes stempels in het zwart stempelen en daar ging het mis.... Ondanks het gebruik van de Misti.... Ik wilde alle blaadjes tegelijk stempelen waardoor het kaartje ging schuiven toen ik de "deksel" omhoog haalde. Geen mooie gelijkmatige afdrukjes waren het gevolg en toen ik er nog eens overheen wilde stempelen was het helemaal niets meer.... Ik heb de blaadjes toen uitgestanst en gestempeld en verhoogd opgeplakt. Toch nog een leuk kaartje!


De eerste week werken na de vakantie zit er weer op.... Nu lekker weekend. Gisteravond gingen we naar de film. We hebben Riphagen gezien en ik vond het echt de moeite waard!! Misschien een tip nu het weer toch wat minder lijkt te worden ;-)


Reacties

 1. Twee hele verschillende kaarten en beide zo mooi! Ik ga eens kijken naar je tip voor de film, altijd welkom! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaarten, Danielle. Vind de eerste prachtig en ook zo'n mooie tekst erbij.
  Ook het tweede kaartje is super gaaf geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee hele mooie kaarten Daniëlle, prachtige tekst blijft het toch welke je op de bovenste hebt gebruikt en van de onderste vind ik de kleuren heel mooi gekozen. Succes met de misti hi hi! Ik heb de tegenhanger besteld van WR memory keepers, komt eind oktober dus ben heel benieuwd.

  Fijn weekend,
  groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig ook veertjes bij jou! Mooi!
  Je tweede vind ik echt heel mooi.
  Gave kleuren en stempels! Geniet van je welverdiende weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie veertjeskaart, heel goed design voor z'n gelegenheid! Vind het kaartje eronder nog mooier, het iets verhoogde effect is prachtig! Mooie kleuren, mooi design en ik houd van wit, dus helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Danielle,
  wat een gave kaartjes. De eerste is echt zo mooi!! Die veren, prachtig! Ook je tweede kaartje is super. Weet je wat ik altijd lastig vind met one layer? Als je stempelt op een kaart en er dan stansen op plakt heb je 1 laag. Vaak zie je bij one layer geen laagje. Dus wat is goed?
  Gezellig samen naar de film. Zal het onthouden, Riphagen. Ik las ook al goede recensies.
  Groetjes en geniet van je weekend!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten