Doorgaan naar hoofdcontent

Sending smiles

Afgelopen vrijdag hadden we een feestavond met een workshop Djembé. Best leuk om eens gedaan te hebben, met mijn korte beentjes heb ik er wel spierpijn aan over gehouden.... Verder lekker rustig weekend, vandaag wat knutseltijd, altijd fijn! Komende week wordt een bijzondere week op het werk. Mijn directe collega krijgt een andere functie binnen het bedrijf en ik (na tien jaar samenwerking) een nieuwe collega.... Dat wordt even wennen en druk met inwerken, maar de eerste kennismaking verliep goed en dat is fijn!

Nadat ik in januari gastdesigner was bij het CityCrafter Challenge Blog, kan ik nu weer meedoen met de challenge. Deze keer is het thema S.W.A.L.K. (Sealed with a loving kiss). Ik maakte een kaartje met stempeltjes en een mal van Reverse Confetti. 





Reacties

Stella zei…
CAS, de kleuren en een supergave uitwerking van onze challenge. Altijd leuk om hier te kijken; altijd wat moois te zien:) Hartstikke leuk dat je weer meedoet bij CCCB Danielle; dank je wel!
!neke zei…
Mooi kleuren heb je gebruikt !!!
De kaart is heel geslaagd !
Je@net zei…
Wat een prachtige kaart, Danielle. Mooie kleuren heb je gebruikt. Bij CAS on Sunday loopt een challenge in blauwtinten, misschien kan je kaart daar ook aan mee doen?
Succes van de week met het inwerken van de nieuwe collega. Hopelijk wordt het een prettige samenwerking!
Larissa zei…
Mooi kaartje!
Succes van de week, dat zal zeker even wennen zijn.
toffe kaart
en veel succes met je nieuwe collega!
nancy
Crealientje zei…
Mooie kaart.
Lekker clean!
Prachtige kleur.
Succes met je nieuwe samenwerking.
Fijne avond, groetjes Crealientje.
Mariken zei…
Spannend, een nieuwe collega! Maar fijn dat het eerste contact goed is verlopen. Je kaartje is prachtig, geweldige kleuren, ik hou daar zo van!! Suc6 met je werk!
Diny zei…
Wat een prachtig kleurenkaartje Danielle!
Veel succes met het inwerken van je nieuwe collega!
Groetjes Diny
Ellen zei…
Das spannend, na tien jaar een nieuwe collega. Fijn dat de eerste kennismaking voor een goed gevoel zorgt. Mooie kaart, leuk al die verschillende randen.
Marina zei…
Great resist technique - the mail is perfect for our challenge and I do like the stitched effect die cuts. Thanks for joining in at City Crafter.
Rosina zei…
Heel mooi dit kaartje Daniëlle...prachtige kleurtjes gebruikt..
en succes met het inwerken van je collega...

groetjes Rosina
Ros Crawford zei…
What a fabulous card for our challenge!! Thanks so much for playing along at CCCB!
This is lovely Danielle!!!
Your package is on the way, sorry about the delay!