Doorgaan naar hoofdcontent

Een bloemetje voor de jarige

Een fleurig kaartje, dat ik gisteren even maakte toen ik min of meer gedwongen een uurtje binnen zat.... Er zweven allerlei pollen door de lucht en ondanks mijn hooikoortspilletje bleef ik niezen buiten. Dan maar even inktgeur opsnuiven binnen ;-)


Op de inspiratiefoto van het CCCB zag ik de prachtige echinacea.... Die ook in de stempelset van Darkroom Door zit die ik heb. Daar wilde ik dus iets mee doen! Ik wilde eigenlijk een versie in het roze/rood maken. Die ligt in de prullenbak, het resultaat beviel me niet zo. Dan maar aan de slag met mijn nieuwe stencil van MFT, het Framework stencil. Twee kleurtjes Distress Oxide en wat waterspetters. Verder de stempels met Versamark gestempeld en met Ranger embossingpoeder bewerkt. De tekst is van Karin Joan (Marianne Design).
Reacties

 1. Hooikoorts....wat vervelend, maar het heeft je deze keer wel een super leuke kaart opgeleverd, Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat binnenzitten heb je toch niet ervaren als straf, lijkt me =)
  hier ook, dochterlief, start de dag (en verder) met een niesconcert, niet leuk !
  een leuk kaartje is het zo geworden,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is prachtig!!!Echt heel leuk zo! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een plaatje! Ja die Darkroom Door stempels staan ook nog op mijn lijst; ik denk dat je dat wel herkent:) Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar die rose-rode variant. Je hebt hem al weggemikt hé. Jammer; ik denk dat we vaak ook te streng zijn voor onszelf.
  Superleuk dat je nu ook weer meedoet bij CCCB; dank je wel! En sterkte met de hooikoorts!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een schitterende kaart heb je gemaakt.
  vervelend zeg die hooikoorts. beste ermee.

  fijne dag liefs Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hooikoorts, das niet fijn. Even verplicht knutselen klinkt als een hele goede remedie ;-) Je kaart is prachtig van kleur. En die bloem, zo tof. Darkroom Door heeft echt hele gave stempels. Als ik het goed onthouden heb, heb jij deze van Marktplaats. Ik kijk regelmatig, maar heb nog niets gevonden dat ik de moeite waard vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, hooikoorts daar kun je zo moe van worden! Fijn dat je je binnen dan niet verveelt! Je kaart is top! Mooi stencil en de kleuren zijn tof. Prachtig om in zwart te stempelen!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He bah, hooikoorts. Niet gek, want je ziet de pollen door de lucht zweven...Je kaartje is geweldig, mooie achtergrond, en het contrast met die zwarte bloemen is heel gaaf! Hopen dat je hooikoorts gauw over is...één voordeel, het levert wel kaarten op...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welkom bij de hooikoortsclub. Ik werd gisteren met een gezwollen oog wakker. Bah!
  Maar jij maakt gewoon een heel tof kaartje bij 'verplicht' binnen zitten.
  Lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi! Misschien was je wat te streng voor jezelf en vind je de roze/rood versie achteraf toch wel ok?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee... hier ook de Echinacea stempel, ook toevallig! Zo in zwart als silhouet komt ie ook prachtig uit, zeker tegen jouw mooie achtergrondje! Naar die hooikoorts. Soms zie je zoveel door de lucht zweven, dan moeten de hooikoorts patiënten onder ons er wel last van hebben! Mijn man heeft er ook last van, kriebel ogen enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi, het zwart komt mooi uit op de gekleurde achtergrond. Vervelend, die hooikoorts. Hopelijk heb je er binnenkort minder last van!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gelukkig heeft deze mooie echinacea geen pollen om je mee te plagen. Mooie achtergrond, het is een bijzondere kaart geworden. Ik hoop dat de pollenplaag je snel met rust laat!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gelukkig ben je niet allergisch voor Inkt, want dat zou toch jammer zijn hè! Je kaart is prachtig, vooral het achtergrondje, ik moet een beetje denken aan zonnestralen met die gele banen, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten