Doorgaan naar hoofdcontent

Jij bent vandaag jarig!

Ik heb papier genoeg, sterker nog, ik heb meer dan genoeg papier en toch ben ik gevallen voor dit nieuwe blokje van Stampin'Up, Color Theory. Leuke papiertjes met kleurverloop. Ik heb het van de week binnen gekregen en er vandaag meteen mee begonnen. Want als je het  gebruikt, is het niet erg dat je iets koopt ;-)



Ik heb gewerkt aan de hand van de nieuwe sketch van CAS(E) this Sketch. Twee verschillende papiertjes uit het blok gebruikt en bijpassend cardstock van Stampin'Up. De bloem is van Waffle Flowers. Superleuk, maar wat een gepriegel met die kleine stukjes. De bloem is ingelegd maar voor het blaadje had ik geen geduld meer. Daar een stukje lichtroze papier achter geplakt.... 




Reacties

 1. Schitterend! Inlegwerk is soms inderdaad echt wel 'prutsen' zoals wij dat hier zeggen, maar het effect is natuurlijk wel super!
  fijn weekend
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Das een goeie, je mag alles kopen als je het maar gebruikt! Ik vind dat je gelijk hebt, haha. En je mag ook alles kopen als je er maar iets moois van maakt. En aan die voorwaarde voldoe jij ook al. Bovendien snap ik dat je voor dit blokje gevallen bent :-) Ja, zo'n stans inleggen is een gepriegel, maar het effect is altijd wel heel mooi. Toffe kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig papier !!!!
  De ingelegd bloem , top !
  Oplossing voor het blad , stukje erachter, super !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi sprekend kaartje!
  Prachtige kleur.
  Fijn weekend, groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje, snap dat je voor het papier gevallen bent.
  & dan mag je het zeker kopen. Helemaal gelijk heb je.
  Knap gepriegel, en dat blaadje is volgens mij nog veel lastiger.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel werk, maar wat een super mooi kaartje is dit geworden, Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel heeel erugggg moooi zeg !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi ton-sur-ton kaartje! En ik herken het hoor, ik val ook altijd weer voor nieuwe papiertjes (en stempels) terwijl ik echt nog heel veel voorraad heb. Maar ach, ook van het shoppen worden we blij toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, monochrome tinten, dat vind ik ook mooi! Mooie kaart, die bloem komt tegen de "strips"erg goed uit! Een eenvoudig, maar heel effectief design! Daar heb jij oog voor, vind ik. En ach ... ook als je het niet zelf gebruikt, je kunt het ook nog eens weggeven toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je excuus om iets te kopen vind ik geweldig, die houden we er in ;-)
  Leuk kaartje in die verlopende tinten roze.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wilde ik net zeggen. Je bent goed in iets goed praten, hahahhaha. Ergens heb je ook een punt, alleen weet je dat niet van te voren... Je kaart is super mooi. Dat kleurverloop is prachtig. Ik ga het opzoeken...
  Groetjes en een fijn weekend.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. This is so pretty! Wonderful take on the sketch!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. jeetje wat een mooi kaartje. Hoe verzin je het. Echt geweldig. En de oplossingen van papier er achter plakken is toch heel mooi uitgepakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten