Doorgaan naar hoofdcontent

Een kader op het nippertje

Het kan nog net, een kaartje linken bij het City Crafter Challenge Blog! Deze week is het thema "frame it" en ik heb een stans van MFT gebruikt om een frame te maken. De achtergrond met een stempel van WoW gemaakt en distress oxide. Op de foto lijkt het stippeltjespapier niet zo te passen bij het kaartje, terwijl het in het echt er erg leuk uit zag.... Dat heb je soms! Het kaartje ging naar mijn lieve overbuurvrouw, waar ik regelmatig heerlijk mee ga wandelen (en kletsen).... 


Wat een warmte, ik ben eerlijk gezegd niet op mijn best met dit weer.... Ik slaap veel te weinig en ben niet vooruit te branden. Gelukkig is het op het werk best te doen, blij dat ik morgen weer mag :-) 


Reacties

 1. Dat frame leuk! Je overbuurvrouw was vast blij met deze mooie kaart! Misschien moet je aan je baas vragen of je wat extra mag werken deze week ;). Het wordt de komende dagen nog wat warmer, ook 's nachts. Maar: van het weekend koelt het weer af. Nog even volhouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi deze achtergrond en het frame, ik vind het een heel gaaf kaartje in ook erg mooie tinten!
  Ik kan er ook slecht tegen, ook door de hoge luchtvochtigheid. Slapen doe ik sinds ik een kolom fannetje naast mijn bed heb staan wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk kaartje Danielle!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben missing in action en voel me door de hitte zo ongeveer als een ouwe krant:) Ik snap je he-le-maal:) Hier was het druk druk druk en eindelijk is er weer tijd om te bloggen; ik vind het ook niets om enkel te reageren met "mooi". Daarvoor steek je er te veel tijd en aandacht in. Dit kaartje is ook weer een beauty; wat een gave manier om een frame te verwerken. Lekker kleurrijk en feestelijk! Wat super dat je weer meedoet bij CCCB; dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig achtergrondje heb je voor deze kaart gemaakt! De kleuren lijken geïnspireerd op de zinderende zomerhitte van dit moment. Vandaag lekker in de airco op het werk gezeten maar de nachten zijn een ramp, vooral als zoonlief ook nog eens binnen komt stommelen vanuit het terras terwijl ik net slaap.. grrrr!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toen ik op het allerlaatste nippertje dinsdagochtend mijn kaartje voor CCCB plaatste zag ik jouw mooie frisse kaart al staan. Mooi gemaakt.
  Tja die hitte, hier zijn ze allemaal lastig...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten