Doorgaan naar hoofdcontent

Happy!!

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe set van My Favorite Things, de mini mail die-namics en de stempelset die er zo leuk bij past. Daar ging ik mee aan de slag vanmiddag, nadat ik vanochtend heb gepoetst (ook wat extra dingen gedaan, zoals de leren stoelen behandeld en de stoomoven ontkalkt, dat soort dingen wat je niet doet als het mooi weer is). Vanmiddag vond ik dus dat ik wel even mocht freubelen :-)

Ik ben uitgegaan van de sketch van MFT, vond deze erg geschikt om mijn nieuwe envelopje mee te gebruiken. En al is het een heel simpel kaartje, ik heb toch een beetje zitten rommelen. Ik had de tekst in eerste instantie groen gemaakt, maar toen ik er doorzichtig embossingpoeder overheen had gedaan was het groen stukken donkerder dan het envelopje. Dat was nu net niet mijn bedoeling.... Toen ik bedacht dat ik de binnenkant van het envelopje zwart ging maken voor een beetje pit, heb ik de tekst ook maar zwart gemaakt. Dat is handig als je stempels nog in de misti zitten, dan is het zo gepiept :-)



Reacties

Je@net zei…
Leuke kaart, Danielle. Mooie uitwerking van de sketch ook. En die set is inderdaad super gaaf!
Diny zei…
Wow....wat een GAAF kaartje Danielle.....super leuk!
Groetjes Diny
Joke de Wit zei…
Prachtig gemaakt Danielle.Gr.Joke
Stella zei…
Je hebt groot gelijk om de middag voor jezelf te houden! Ik heb ook al naar dat envelopje zitten kijken. Maar ik heb hier nog erg veel spullen liggen die ik nog niet heb gebruikt. Ik had wel een blogpauze maar geen koop-pauze:) Des te leuker vind ik het om 'em bij jou te zien. Wat een gaaf kaartje!
Fijn weekend!
XX
Rhodé zei…
Leuk om te lezen hoe je bezig bent geweest met dit kaartje. Dat envelopje is erg mooi en volgens mij kun je daar echt veel kanten mee op. Leuk kaartje en toffe uitwerking van de sketch!
wat kunnen we toch happy worden van een nieuw malletje of stempeltje hé. En als we er dan iets leuks mee kunnen maken is het helemaal happy!
toffe kaart Danielle!
Fijn weekend
nancy
GerJanne zei…
Ha Danielle,
Je kaartje is enig! Dat envelopje is leuk! Ik heb zelf een mega pons voor een envelopje, maar die is kleiner dan deze denk ik. Maar een envelopje op een kaart vind ik altijd leuk. De kleuren zijn ook heel mooi bij elkaar. En mooie vakantiebestemming heb je! Je bent vast aan het aftellen...
GerJanne
Kaartenkraam zei…
Zo'n stempelhulp is ideaal als je toch wat naders wilt met de kleur. Ik moet zeggen dat ik het zwart een hele goede keuze vind bij de andere kleurtjes! Leuke kaart geworden!

groetjes van Ank
!neke zei…
Helemaal leuk deze kaart !!!!!!
groeten Ineke
Ellen zei…
Ohhh ja, echt leuk dit mini envelopje! En heel bruikbaar voor allerlei soorten kaarten en gelegenheden. Goeie aankoop dus :-) Heeft gelijk ook een gaaf kaartje opgeleverd. En je hebt gelijk, een hele dag boenen en poetsen gaat echt niet. Na de schoonmaak wat knutseltijd maakt het huishouden dragelijk. Toch?!
Mariken zei…
Schattig is dat mini-envelopje! Lijkt me inderdaad heel vaak te gebruiken. Tof kaartje heb je gemaakt!
Fijn weekend!
Marjan zei…
Wat schattig dat envelopje, het zwart is een goed keus! Gaaf kaartje, Danielle!
Zo te lezen had jij je knutseluurtje wel verdiend, niet de leukste klusje die nog moest doen! Je kaart is super geworden, leuk dat envelopje! En ja, die Misti... hoe hebben we het ooit zonder gedaan!
Sarah zei…
Super leuk ook deze! Xx
Sarah zei…
Ik loop wat achter met reageren. Maar ik ben weer bij en ik heb trouwens ook net nieuwe spulletjes. Zo fijn!! Binnenkort laat ik wel wat zien!!☺