Doorgaan naar hoofdcontent

Gefeliciteerd feestvarken!

Dit kaartje maakte ik al even geleden, maar heb ik nog niet laten zien. Ik had toen net de leuke tekststempelset van Carlijn Design binnen, gefeliciteerd met allerlei bruikbare kleine tekstjes. Toen ik de feestvarken stempel zag, wilde ik die combineren met de Hello Bluebird varkentjes. De jarige die het kaartje kreeg, kwam een dag na haar verjaardag bij mij knutselen. En als teken dat ze het kaartje leuk vond, wilde ze ongeveer hetzelfde maken voor een jarig vriendinnetje :-)





Reacties

Mariken zei…
Wat een leukerd is dit...al die feestvarkentjes! Echt een gezellig verjaardagskaartje, met een toffe tekst!
Fijne dag!
Marjan zei…
Het is dat ook echt een cutie van een kaartje met die leuke varkentjes en de mooie grote tekst! Een compliment als ze je kaartje willen namaken, zeker weten!
Ellen zei…
Wat is ie leuk! Supergaaf die vrolijke feestvarkentjes met de toepasselijke tekst erbij.
Schattig verjaardagskaartje met die olijke varkentjes!
Nancy
Je@net zei…
Wat een gezellig kaartje is dit, Danielle!
Wat een superleuke feestelijke kaart is dit geworden met al die kleine feestvarkentjes Daniëlle. Leuk idee om de vakjes in te leggen en de varkentjes erop. Het zilver maakt het extra feestelijk. Leuk compliment dat ze hem na wilde maken.
Lieve groetjes Miranda
GerJanne zei…
Nou, een groter compliment kun je niet krijgen, toch? Het is ook een enig kaartje met die kleine feestvarkentjes! Ik kreeg een soort gelijk compliment. Ik stuurde en kaart je naar 7 jarige Marin. Hij zei 's avonds tegen zijn moeder: en mam, wil jij dan even exacccccct een raamschildering maken van de kaart? Lachen he?
Rhodé zei…
Dat is leuk, dat je creatie zo gewaardeerd wordt! Hij is ook erg leuk.
haha, wat een geslaagde combinatie ! helemaal leuk met al die hokjes,
grtjs,martina
x
Oh wat grappig al die vrolijke varkentjes!! Kan me voorstellen dat de jarige hier helemaal vrolijk van werd! Ik wel in ieder geval!!
Maria V zei…
Hi, hi, wat een grappig kaartje. Zo leuk die varkentjes. Ik snap dat zij hem ook wilde maken. Spreekt jong en oud aan zo'n kaartje.
Vrolijk, leuk, oe wat een hoog hebbe hebbe gehalte heeft dit zoals jij het laat zien.