Doorgaan naar hoofdcontent

Kerst in de lift

Wat een geluk, gisteren zo'n mooie voornamelijk zonnige zondag. Eindelijk lekker een uurtje naar buiten voor een wandeling, daar kan ik echt van genieten. Wel natuurlijk tussen het knutselen door ;-) Gisteren ging ik zitten voor de Liftchallenge, want dat vind ik een heel leuke deze keer. Gebruik zwart als basiskleur. Dat doe ik eigenlijk nooit, dus het was een echte uitdaging. Ik zag al bloemen en vlinders voorbij komen en veel felle kleuren, met prachtige resultaten maar ik wil dan liefst toch weer iets anders verzinnen. "Bladerend" door mijn stempels kwam ik uit op de Bitty Burst Turnabout stempel van Concord&9th. Volgens mij heeft Cornelie die ook gebruikt voor haar inspiratiekaart, dat zag ik pas toen de mijne klaar was. Maar ach, het eindresultaat is heel anders geworden. Bij mij krijgen de stipjes alle aandacht. Alleen een mooie grote tekst erbij en dat was het. Maar, ik vind het zelf een heel geslaagd resultaat!




Reacties

Wat een mooie kaart Daniëlle. Dat zwart heb je mooi gebruikt voor deze kaart, leuk die stiksteek-randen en dat dat weer terugkomt bij het bannertje. Wat een werk om al die stipjes en sterretjes te benadrukken maar het resultaat is er ook naar...móói :)
Lieve groetjes Miranda
Marjan zei…
Ja, die gebruikte Cornelie ook, maar jouw kaart is toch totaal anders. En ook erg mooi, gaaf die grote tekst gecombineerd met de stempel. Mooi ook die kleine witte sterretjes! Fijn dat je meedoet, Danielle, dank je wel.
Wat een prachtige kaart. De kleuren, de opmaak, super! Alles is perfect.
Je@net zei…
Vind het een prachtige kaart geworden, Danielle!
Mariken zei…
Wat gaaf, die zwarte achtergrond! Dat is nog eens even wat anders dan normaal...
Wouw, wat een cool kaartje is dit! Er zit echt beweging in en de donkere achtergrond maakt hem extra bijzonder. Experiment geslaagd zou ik zeggen!!
Ellen zei…
Prachtige kaart! Staat echt mooi die donkere achtergrond, zorgt voor een feestelijk en chic effect. Heerlijk hè, gisteren dat zonnetje?! Wij zijn ook lekker naar buiten gegaan.
Maria V zei…
Heel mooi gedaan. Lekker sprankelend.
Een heel erg mooi kaartje geworden! Vind de tekst wel heel erg gaaf!
Cornelie zei…
Ja klopt, maar hoe anders is dit. Dat is juist leuk om te zien! Wat een toffe stempel is dat he. Ben er zo blij mee! Je kaartje is een bjoetie geworden, mooi gedaan! Dank je wel voor het meedoen!
GerJanne zei…
Ik vind hem erg leuk! Heel mooie stempel is het! Ben er ook nog over na aan het denken. Heb er al wel twee geplaatst, maar die waren min of meer toevallig.. de 'echte' komt nog, als je begrijpt wat ik bedoel.
Sarah zei…
Prachtig!!! Het is een leuke opdracht, heb nog geen tijd gevonden... Groetjes
Je kaartje met het zwart in de hoofdrol is prachtig geworden, super gemaakt!

Groetjes, Merit en Annemarie
ziet er echt helemaal mooi en chique uit ! geslaagd kaartje,
grtjs,martina
x
Rhodé zei…
Ik vind hem echt heel mooi geworden, je kaartje! Wat mij betreft een winnaar;)
Angela zei…
hoi Danielle,
wat een schitterende kaart.... ben gelijk volger geworden.
Ik heb je geprobeerd jouw mail van donderdag te beantwoorden, maar krijg iedere keer een bericht terug dat mijn mail niet overkomt. Ik heb het mailadres uit je profiel gebruikt.
Dus bij deze.... fijn dat je de prijs al ontvangen hebt. Ik hoop dat je er veel knutselplezier aan beleeft.
grt. Angela