Doorgaan naar hoofdcontent

Hoeveel kaarsjes??

De post van vandaag is voor Nicole, ze wordt 50 vandaag!! Dat is een mooie mijlpaal die een beetje bijzondere post verdiend. Vandaar een vrolijk verpakt kaartje met een beetje extra;-) Ingepakt met confetti, dat maakt het extra feestelijk om open te maken!Nicole versiert vaak ook de binnenkant van haar kaarten, dat heb ik voor de gelegenheid ook gedaan :-) Lekkere theetjes met chocolaatjes voor de jarige! Onder dit laagje nog een verwenmaskertje, lekker om bij te komen van een feestelijke dag ;-)


Ook het doosje werd versierd, alles in stijl. Fijne dag Nicole!!


Reacties

 1. Dat zijn een heleboel kaarsjes! Wat een ontzettend leuk kaartje! De binnenkant ook versieren is ook wel erg leuk, doe ik ook regelmatig wanneer ik mijn kaarten verzend. Is ze vast heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een feestelijke gezellige post om te mogen ontvangen Daniëlle. Een hele mooie vrolijke kaart, leuk die cirkels en die vrolijke kleuren :) Ook heel gaaf hoe je het verpakt hebt, een feestje over de post ;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is meer dan een prachtig kaartje alleen, dat is een heel cadeautje geworden! Daar zal ze vast heel blij mee zijn en gelukkig heb je de confetti niet al te klein gemaakt anders moest ze meteen weer stofzuigen *lol* Heel leuk idee zo'n pakketje!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. waw, supervrolijke verjaardagskaart in deze kleurtjes, tof met alle cirkels! en met alle extra's erbij helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk pakket met hele toffe kaart! Als je je dan niet heel jarig voelt...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellige, leuke post voor Nicole! Ziet er echt feestelijk uit. Zo is het helemaal niet erg om 50 te worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Nicole boft zeg! Een verwenpakket en een mooie kaart, super gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou! Jij hebt er een leuk pakketje van gemaakt! Enig zeg. De kaart is heel vrolijk in deze kleuren. En de teksten erop, leuk! Je hebt echt een verwenpakketje samengesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk, zo'n heel pakket! Je kaartje is echt tof geworden. Echt iets voor Nicole. En zo leuk dat je ook iets in de binnenkant gemaakt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou en of ik hier blij mee was!!! De goodies en confetti vlogen over de ontbijttafel ha ha met als kers op de taart jou prachtige kaartje!! Ik vind hem echt super, en ook de mensen die hier afgelopen dagen langs kwamen zeiden er bijna allemaal iets over. Superleuk gemaakt, en ja ook de binnenkant.. top! Dankjewel!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten