Doorgaan naar hoofdcontent

Veel jarigen.....

Eerst begin ik met leuke berichtjes! Ik had namelijk twee keer geluk de afgelopen weken. Ik won de verjaardagscandy bij Nicole en kreeg een geweldig leuk pakketje in de brievenbus. Ik laat het later zien, als ik er ook een kaartje mee heb gemaakt. Dat is er nog niet van gekomen.... Verder won ik de give-away bij Els Brigé, een mooie set stempels met bijbehorende snijmallen. Wauw, dan ben je dus echt een bofkont!

De maand april staat altijd in het teken van veel verjaardagen! Mijn eigen Vincent, zijn kaartje laat ik later zien, die staat nog niet op de foto hahaha.... Mijn schoonzus, mijn vader en de peettante van Vincent zijn allemaal in een paar dagen tijd jarig. Veel kaartjes te maken, ook nog voor vriendinnen die jarig zijn. Ik laat vandaag die voor mijn schoonzus zien. Ze werd vijftig!


Door het gebruiken van de achtergrondstans van The Stamp Market heb je in no-time een leuk kaartje klaar. Bijpassende papiertjes en een paar teksten van Carlijn Design uitzoeken en plakken maar ;-) Ze was blij met het kaartje, dat we hebben gegeven samen met een "terugblik" en een "vooruitblik". Twee blikken, èèn gevuld met kaartjes met vragen om terug te kijken naar de afgelopen jaren en herinneringen op te halen. En èèn met vragen die je laten nadenken over wensen voor de toekomst. Vond ik voor dit mijlpaal jaar wel een toepasselijk cadeautje!

Reacties

GerJanne zei…
Ha Danielle,
wat een leuke kaart voor je schoonzus! En die stans is inderdaad gaaf. Ik zit te bestuderen of je dat zelf zou kunnen doen met cirkelstansen, maar dat is en heidens karwei denk ik!
En inderdaad wat een bofbips ben je! Leuk om prijzen en candy's te winnen!
En die blikken zijn een enig idee!!
toffe stansmal, heel leuk kaartje!
proficiat met je gewonnen prijsjes, leuk he! Veel plezier ermee!
Je@net zei…
Dat is zeker boffen, Danielle. Veel plezier met de gewonnen spulletjes.
En wat een leuke kaart heb je voor je schoonzus gemaakt!
Rhodé zei…
Superleuk dat je twee keer gewonnen hebt! Je hebt een leuke, vrolijke kaart gemaakt. Ideaal zo'n stans. En je hebt nog meer te knutselen de komende tijd. Je laat ons via je blog vast meegenieten!
Sarah zei…
Twee keer winnen, hoe geweldig is dat!
Je kaart is ronduit PRACHTIG!
En dat idee van de blikken vind ik en hele toffe!
Miranda K zei…
Gaaf! Twee x winnen.. Tijd voor casino? 😁 Prachtige kaart
Kaartenkraam zei…
Gefeliciteerd met alle jarigen en met de gewonnen spulletjes!
Wat een leuke kaart, ik vind de kleuren prachtig en die cirkels heel mooi!

groetjes van Ank
Margo zei…
Toffe kaart ! Gefeliciteerd met al je gewonnen prijsjes, dat is altijd leuk !
Groetjes
Margo