Doorgaan naar hoofdcontent

Een ezel.....

Echt niet goed wakker.... Ik zag vorige week de leuke sketchuitdaging op het 52 weeks to Christmas challenge blog. En mijn goede voornemen was om dit jaar door het jaar heen wat meer kerstkaarten te maken om decemberstress te voorkomen. Eèn en èèn is twee, dus vanochtend begonnen aan mijn tweede kerstkaartje van dit jaar (ach het is pas mei zullen we maar zeggen ;-)) Heb ik mijn achtergrond gesneden, denk ik nee dat is niet zoals de sketch. Dus opnieuw. Weer verkeerd.... Niet helemaal volgens de opdracht, maar ik heb begrepen dat ik mijn kaartje toch mag linken bij de challenge :-) . Wel heb ik weer een kerstkaartje klaar (en een tweede in de maak), dus missie toch geslaagd! Fijne dag!

Reacties

 1. Haha, ja er zijn van die momenten..Dit is echter een heel geslaagde kerstkaart geworden Daniëlle. Lief dat kleine sneeuwpopje en wat een mooie kleurtjes blauw heb je gebruikt.."cool"..
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een lief kaartje en deze voldoet zeker aan de sketch, je hebt alleen de punten omgedraaid nou daar kijken we niet naar hoor,,,gewoon ook aanmelden bij de sketch challenge....
  En we zullen maar zeggen het begin is er toch....je hebt er al bijna 2!!

  Liefs Annemarie en Merit DT52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt wel eens van die dagen...en ik snap dat je je papier niet om kon draaien vanwege de mooie bomen. Maar hij komt heel erg in de buurt van de sketch en ik zag dat de dames die de sketch inbrachten vinden dat je m in mag sturen, dus gewoon doen zou ik zeggen.
  Leuk dat je toch alweer 2 kerstkaarten klaar hebt, het begin is gemaakt!
  Ik vind dat je mooie kleuren en leuk papier hebt gebruikt op deze.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, je bent al verder dan mij: bij mij staat de teller nog op 0. Je hebt een leuk kaartje gemaakt. Tof DP met die bomen. Fijne dag verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, toch een heel mooie kaart, leuk met dat sneeuwpopje ! Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kerstkaart.
  groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem super mooi. Maar ik dacht een ezel op je kaart te zien door de titel, maar je bedoeld jezelf! De sneeuwman is zo lief ( ik heb hem ook, maar nog niet gebruikt ) . De kleuren zijn ook mooi gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed dat je hem bij de sketch challenge hebt geplaatst!!

  liefs Annemarie en Merit DT52wTC

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi is dit kerstkaartje Daniëlle..en de sketch heb je heel mooi uitgewerkt....is nog heel goed te herkennen ook een super schattig sneeuwpopje erop...

  bedankt voor je deelname
  groetjes Rosina
  DT 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke uitwerking van de schets!
  Groeten Ineke
  DT 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 11. voor mij kan het ook hoor, creatieve vrijheid....
  mooie kaart Danielle!
  Nancy DT52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel tof en leuk kaartje! Soms heb je van die dagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie kaart is het geworden. De lijnen van de schets zijn nog heel goed herkenbaar, dus perfect gedaan zou ik zo zeggen. Nou twee kaartjes klaar, ja het is pas Mei. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet weet of ik iedere week een kerstkaart zou maken als ik geen DT lid was geweest van 52 WTC. Het zit nu na al die jaren in mijn systeem om regelmatig een serie kerstkaartjes te maken. Ik werk graag ver vooruit, maar als er geen verplichting achter zit, dan kan ik me voorstellen dat je het makkelijker vooruit schuift. Hoe dan ook, deze kaart is prachtig geworden.Bedankt voor het mee doen bij 52 WTC. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooi en lief kaartje, geslaagd hoor
  grtjs,martina DT 52 WTC
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten