Doorgaan naar hoofdcontent

Kerstbomen in de lift

Bloed, zweet en tranen is overdreven, maar toch was het een echte challenge om dit kaartje naar mijn zin te krijgen. Eerst stanste ik een scheve boom, daarna stempelde ik de boom niet exact op de goede plek.... Er ging wat afval aan vooraf dus, maar ik ben nu heel blij met mijn liftkaartje! Weer een super leuk idee, deze keer bedacht Cornelie de challenge.


Ook een uitdaging was het om het foam dat ik heb gebruikt om "op te hogen" weer precies op dezelfde plek te stansen ;-) Hier zie je beter dat de bovenste laag echt omhoog komt. Mooi effect geeft dat!


Challenge: Liftchallenge #143 - lift deze kaart, vul de diecuts met stempels en verhoog het bovenste gedeelte



Reacties

Sarah zei…
Mooi! Ik ging gisteren ook aan de slag. Ik vind het een toffe opdracht. De mijne verschijnt donderdag. X
Rhodé zei…
Leuk, Daniëlle! Soms heb je dat, he?! Eerst een aantal projectjes voor de prullenbak en dan pas het eindresultaat. Maar het was de moeite waard: je hebt een prachtige kaart gemaakt. En weer een kerstkaart: je gaat lekker! Dit jaar ben jij vast op tijd klaar.
Wat mooi!! Het is al het werk dubbel en dwars waard hoor. Jouw kaarten zijn altijd zo mooi tot in de puntjes verzorgt, dat maakt dat je het jezelf soms extra moeilijk maakt maar het resultaat is er dan ook naar. Echt weer een prachtkaart dit!
Ik heb deze ook op mijn to do lijstje staan, hoop dat ik er nog op tijd aan toe kom...
GerJanne zei…
Hoi Danielle,
wat een mooie kaart met die bomen! Hij is echt supergoed gelukt.
En het was inderdaad passen en meten. Alleen heb ik losse stukjes foam van een rol geplakt op de achterkant van het oplegvel.
Nelleke zei…
Ik vind het een supermooie kaart die heel goed gelukt is. De aanhouder wint toch? Groetjes, Nelleke
Prachtig kaartje, hele leuke uitwerking van de lift! Erg mooi de kerstbomen! Groetjes Linda
Cornelie zei…
Onwijs tof geworden. Alle moeite waard geweest. Dat is altijd een beetje de valkuil met het op het oog best eenvoudig lijkende kaartjes ;-)
Maar nogmaals, goed gelukt. Een zeer geslaagde lift. Dank je wel weer voor het meedoen Danielle!
Marjan zei…
Ja, heel gaaf gedaan, een erg mooie kaart! En zeker het werk meer dan waard, hoor. Fijn dat je weer meedoet met de Liftchallenge.