Doorgaan naar hoofdcontent

MFT Sketch Challenge

 Ik vond de sketch challenge van MFT een heel leuke dit keer. Dus met de te grote hitte (voor mij dan) van gistermiddag ben ik er binnen lekker voor gaan zitten :-) Allemaal MFT spullen gebruikt, ik vind het een vrolijke kaart geworden!


Challenge: MFT Sketch Challenge #501    


Reacties

Golda zei…
This is very different than mine, but I love that we used the same paper and stamp set. Your colorful "Happy Birthday" is the perfect finish to this card.
GerJanne zei…
Hoi Danielle,
wat en vrolijkheid, met die verschillende papiertjes en de dierentoren. Wat een prijzen kun je winnen trouwens bij MFT! Geweldig!
Ik denk dat ik vanavond weer even mijn knutselkamer op zoek. En anders morgenvroeg...
Een hele vrolijke kaart Daniëlle. Gaaf die gekleurde letters, die vrolijke diertjes die zo mooi ingekleurd zijn en die leuke gestreepte achtergrond. Je wordt meteen blij van zo'n kaart.
Lieve groetjes Miranda
Crealientje zei…
Super leuke kaart!
De diertjes hebben duidelijk lol:)
Mooi de ingelegde letters.
Erg leuk gedaan!
Fijne dag, lieve groetjes Crealientje.
Sarah zei…
Zo leuk! Zo vrolijk ! Heel tof x
Rhodé zei…
Supervrolijk, deze kaart! En extra leuk om het voor elkaar te krijgen met alleen maar MFT-producten. Lekker dat je naar binnen kunt met deze warmte. Zodra wij met z'n allen naar binnen gaan, wordt het binnen superwarm. Daarom blijven we overdag zoveel mogelijk buiten. Maar dan is knutselen niet zo handig. Soms probeer ik 's avonds wat voor te bereiden. Dan kan ik in de tuin nog wat kleuren.
Ik zag hem al op insta en vind hem helemaal te gek!!! Echt alles is leuk aan deze kaart.. toppertje!