Doorgaan naar hoofdcontent

Huizen in de lift

 Vandaag wilde ik aan de slag voor de Liftchallenge. Een leuke opdracht! Maak een gekleurde strook met daarop silhouet afbeeldingen in zwart. Ik heb er een kerstkaart van gemaakt, ik probeer dit jaar echt tussendoor vast wat kaartjes te maken zodat het leuk blijft in december ;-)Ook had ik al snel bedacht dat ik deze Stampin’Up stempelset wilde gebruiken. Die lag al bijna een jaar ongebruikt in de kast.... dat kan toch niet.... Ik wilde de raampjes wit laten van de huisjes dus heb ik masking tape gebruikt om de huisjes op te stempelen voor het blenden van de achtergrond. Alweer een kerstkaartje klaar! 

Liftchallenge # 152 maak zwarte silhouetten tegen een gekleurde strook op een witte basis 


Reacties

Sarah zei…
Wat een ontzettend mooie kaart. Je hebt er goed over nagedacht. De raampjes wil laten was een top idee. 😉
GerJanne zei…
Hoi Danielle,
wat een mooie kaart en wat leuk die huisjes. Goed dat je het erbij schreef van die witte raampjes, anders was het niet meteen door gedrongen bij me. Ik heb de set ook en nog maar 1 keer gebruikt...gewoon teveel stempels zo langzaam aan...En inderdaad goed idee om tussendoor kerstkaarten te maken. Ik doe nu bewust mee met de 52 weeks. Heb ik er in elk geval 50..
Rhodé zei…
Superleuk! Heel creatief bedacht. Slim om de raampjes wit te laten. De witte sneeuwsterren erbij zijn ook leuk.
Kaartenkraam zei…
Een prachtige kerstkaart, heel mooi die kleuren en de witte accenten doen het goed.

groetjes van Ank
Wat een leuke variatie op de lift! Door de raampjes wit te laten lijken ze net licht te geven, daardoor zijn de huisjes extra knus. Ook de sneeuwvlokjes en bomen zijn er mooi bij. Heel gaaf gedaan!
Marjan zei…
Knappe lift! De witte raampjes zijn een goede vondst en het geheel oogt prachtig. Fijn dat je meedoet met onze Liftchallenge, Danielle!
Diny zei…
wat een tof kaartje heb je gemaakt Danielle....zo leuk in deze kleurtjes!
Groetjes Diny
Wat een mooie kaart heb je gemaakt! Deze set staat nog steeds op mijn verlanglijstje, maar helaas niet meer te koop.. wie weet kom ik hem ooit nog ergens tegen als iemand hem weg wil doen. De sneeuwvlokjes op de achterkant van de kaart zijn ook erg leuk.