Doorgaan naar hoofdcontent

Stempel op reis #17

Deze keer ging een stempelset van Ellen op reis. Een mooi setje van Carabella. Ik vond de bloemetjes erg leuk om een simpel kaartje mee te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Een klein tekstje erbij en een mooi randje, niet te moeilijk en te veel.



Vandaag komt de kerstboom in huis, altijd gezellig (als ie eenmaal staat ;-)). Maar eerst ga ik kijken bij de andere tussenstops van de stempel op reis:


Reacties

Rhodé zei…
Met die leuke bloemetjes heb je inderdaad snel een leuk kaartje. Jullie hebben deze keer echt allemaal iets heel anders. Supertof om te zien. Fijne dag vandaag!
Mariken zei…
Prachtig kaartje, mooie bloemen, tekstje erbij...gaaf!
Fijne zondag!🌈
Jolanda zei…
Wat een super leuk kaartje heb jij gemaakt. Veel plezier met optuigen van de kerstboom vandaag. Liefs!
Toen ik de stempelset zag dacht ik : best moeilijk om hier iets mee te maken maar het is een mooie fleurige kaart geworden Danielle. Mooi die enamel dots erbij en dat randje is heel fijntjes.
Lieve groetjes Miranda
Wat een mooi fris en strak kaartje! Het 'gestikte' randje en enamel dots maken hem helemaal af. Succes met de kerstboom vandaag, die van mij staat al, fijne zondag!
Ellen zei…
Niet te moeilijk en te veel, perfect dus. Wat vind ik jouw kaartje mooi! Toffe kleurtjes met bijpassende enemal dots, klein tekstje, ‘stiksels’. Ik zeg niets meer aan doen. Fijne zondag nog xxx

O ja, en natuurlijk heel erg bedankt voor het prachtige kaartje dat ik van jou voor mijn verjaardag heb gekregen. Blij mee.
Ilse zei…
Wat een prachtige, vrolijke kaart! ik kom via Ellen bij je terecht. Ik hou wel van je stijl.
Ik volg je graag.
Groetjes,
Ilse
Marjan zei…
Oh ja, mooi CAS, Danielle! Succes met de boom, mijn kleintje staat al :)
GerJanne zei…
Heel mooi Cas kaartje. Leuk die dots in dezelfde kleuren. Straks komt bij ons de boom en daar kan ik ook zo van genieten. De post is onderweg!
Wat een super leuke kaart!