Doorgaan naar hoofdcontent

Geluk in de lift

 Niet zo lang geleden kocht ik via marktplaats een mooie Simon Says Stamp achtergrondstempel van Nicole. En die stempel heb ik gebruikt voor de Liftchallenge, waar een kaartje gevraagd wordt met de “cut it up” techniek. Ik heb de totale stempel gebruikt en de kaart is dus echt groot geworden, echt een kaartje voor heel veel geluk!


Nog een paar extra klavertjes erbij en de mooie tekst is van Waffle Flower. Ik had een beetje een misrekening gemaakt waardoor de afbeelding op èèn punt niet helemaal mooi aansloot. Maar een tekst erop doet wonderen :-)

Challenge: Liftchallenge #189 Cut it up techniek

Reacties

Je@net zei…
Goed opgelost en een erg mooie kaart geworden, Danielle!
GerJanne zei…
Mooi stempel heb je gescoord! En de kaart is weer heel mooi mee! De ontvanger moet wel veel geluk krijgen...
Femminde zei…
Dat is een kaartje met heel veel geluk!! En ja slim om het zo op te lossen.
Die stempel is super!!
Fijne zonnige week!!
Groeten van Femminde
Cornelie zei…
Een embellishment opportunity is dat 😁
Wat een mooie stempel en wat een geluk heeft diegene die deze kaart ontvangt! Erg leuk Danielle, bedankt voor het meedoen met de Liftchallenge!
Marjan zei…
Deze stempel is top voor onze challenge, een mooie vlakverdeling ook. Slim opgelost! Fijn dat je meedoet weer met de Liftchallenge, Danielle!
Rhodé zei…
Heel mooi, deze kaart! Niet teveel poespas. Meer is er ook niet nodig bij deze mooie stempel in combinatie met de techniek met de vakjes. Gelukkig zijn het klavertjes 4, want klavertjes 3 kan ik even niet meer zien. Ik heb een heel weekend op het gras gelegen om de klavers van tussen het gras weg te halen. Maar er is eigenlijk geen beginnen aan. Ik had het eerder in de gaten moeten hebben, maar ja dat is achteraf😉
Ohhh wat een leuke stempel hi hi. Superleuk kaartje en zeker een geluksbrenger! Dankjewel voor je bijdrage aan de lift.