Doorgaan naar hoofdcontent

Celebrate!

Bij CAS on Sunday is het deze keer de bedoeling sequins op je kaart te gebruiken. Toen ik het kaartje dat ik mee wil laten doen aan deze challenge aan Vincent liet zien, zei hij "heel mooi, maar waarom moeten "die dingen" (lees sequins) er altijd op?" Tja.....


Een vrij simpel kaartje met de vlinder van Stampin'Up. De houten tekst bewerkt met Stickles zodat hij qua kleur mooi past. En nog een achtergrondstempeltje uit een set van SU gebruikt.
Dit kaartje laat ik graag meedoen met Challenge #87 van CAS on Sunday!

Reacties

 1. Prachtige kaart,Daniëlle.Mooie houten tekst.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart, Danielle. Ook met 'die dingen' erop :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi dit kaartje Daniëlle...zo een prachtige vlinder erop en die sequins maken het juist sprankelend....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zoals de kleuren afsteken tegen de achtergrond ( kraft?) Slim om die houten tekst "bij te kleuren; dat past perfect. Ik ben wég van je vlinder; sequins doen het bij mij altijd goed:). Gaaf Danielle!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje, hier hiu ik van! En leuk dat je meedoet aan de challenge bij CAS on Sunday, sequins...altijd tof op een kaart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi Danielle! Mooie gelaagde vlinder en de geverfde tekst past er goed bij. En ja joh ... die mannen ... sequins zijn mooi op een kaart toch? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I really like how you layered the butterfly...and of course, the sequins adds just the right amount of sparkle! Thanks for sharing at CAS on Sunday!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi, mooi en nog eens mooi. Ik ben fan van zulke kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha, tja die 'dingen' geven het net wat extra's maar ik moet toegeven dat ik ze zelden op een mannenkaart gebruik omdat ik ook wel begrijp dat het niets voor hen is.
  Je kaart is prachtig, mooi van opbouw en mooi van kleur!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten