Doorgaan naar hoofdcontent

Voor Annemiek

Veel mensen hebben nu vakantie, of het is in ieder geval relatief rustig op het werk. Voor mij dit jaar niet... De ene collega op vakantie, de andere collega maar deeltijd aan het werk door omstandigheden.... Daar ging mijn vrije vrijdag afgelopen week. Helemaal niet erg hoor, voor een keertje. Maar thuis komt ook wat meer werk dan normaal op mij neer, Vincent heeft al een paar weken een beknelde zenuw in zijn rug. Erg pijnlijk en vervelend. Dus tja, eigenlijk mag ik helemaal niet klagen want ik kan tenminste alles! Toen ik vrijdag naar huis ging mocht ik van mezelf even naar the Stamping Cottage. Een prachtige winkel met heel veel stempels en mooie inktjes. 

Daar kocht ik de stempelset Botanical Garden van Altenew, een prachtige set. Gistermiddag heb ik er een kaartje mee gemaakt. Een achtergrond met distress inkt in drie kleuren. Daarna de bloemen en vlinder gestempeld met Brilliance inkt. Deze met clear embossingpoeder bewerkt. Daarna met een stencil van Tim Holtz de blokjes met distress inkt gemaakt. Een een paar spetters gestempeld met een stempel van Darkroom Door. Ik heb canvaspapier gebruikt, maar dankzij de Misti staat de tekst van Els Brigé toch mooi duidelijk op de kaart! De kaart gaat van de week naar een tante, die wel van fleurige kleuren houdt!


Reacties

Sarah zei…
Wauw! Lekker fleurig en mooi.
GerJanne zei…
Ha Danielle,
wat een mooie bijzondere fleurige kaart! Prachtig hoe je het allemaal gedaan hebt. Dat vind ik zo knap!
Gek eigenlijk dat de ellende van een ander altijd voor jezelf zo heerlijk relativeert, he? Wel vervelend voor Vincent zeg! Van pijn kun je ook zo moe worden!
Trouwens, pijn van je zelf relativeert ook enorm, alleen vergeet je dat weer als de pijn over is.
Groetjes
GerJanne
!neke zei…
Bijzonder mooie kaart !
Mooie kleuren !
En beterschap voor de man !
Groeten Ineke
heel mooi gemaakt!
Het beste met je man!
Nancy
Je@net zei…
Gaaf effect, Danielle. Vind het een prachtige kaart geworden!
Kaartenkraam zei…
Prachtige kleuren heb je gebruikt en gave technieken!
Beterschap voor je man.

groetjes van Ank
Mariken zei…
Jeetje, druk op je werk en druk thuis!! Lekker ff een kaartje maken, dat is relaxen. Het is een prachtexemplaar geworden, mooie stempels. En super van kleur!! Sterkte met je man!
Nelleke zei…
Schitterend gedaan en zo lezen heerlijk bezig geweest. Groetjes. Nelleke
Diny zei…
Heel erg leuk gedaan Danielle...mooie stempels heb je gebruikt!
Groetjes Diny
Stella zei…
Je kaartje is eindeloos mooi. Prachtige kleuren en mooi ontwerp!
Dat klinkt superdruk; sterkte voor je man met zijn rug! En je hebt gelijk; ven winkelen is dan dik verdiend :)