Doorgaan naar hoofdcontent

Vlinder voor Livia

Mijn lieve nichtje Livia was een paar weken geleden op vakantie in Nederland. Ze houdt ook van knutselen en wil dan ook altijd graag even kijken wat ik de laatste tijd gemaakt heb. Toen ze mijn vlinderkaart zag die ik pas maakte, vroeg ze "voor wie is die"? Want ze is bijna jarig en zoals ze zei "ik vind vlinders zo mooi, dat zijn mijn lievelings". Nu vond ik het niet leuk om haar een kaartje te sturen dat ze al gezien had, dus ging ik gisteren ondanks het mooie weer toch mijn knutselkamertje in om een vlinderkaartje voor haar te maken!


Ik heb de mooie Swallowtail stempel van Stampin'Up gebruikt. Die in zijn geheel afgedrukt en met glinster embossingpoeder bewerkt. De vlinder staat deels op de voorkant en deels op de achterkant van de kaart. Aan de binnenkant van de kaart de prachtige Fine Flowers stempels van DarkRoom Door gebruikt. Met het Altenew alfabet haar naam erop gezet en omdat de leuke teksten van Els Brigé daar qua lettertype perfect bij passen, ook nog "fijne verjaardag" toegevoegd. Ik ben benieuwd wat ze ervan vind (ze geeft altijd heel eerlijk haar mening ;-))
Reacties

Je@net zei…
Wat een prachtige kaart, Danielle. Wat zal je nichtje daar blij mee gewest zijn!
!neke zei…
Hij is super mooi !!!!!!
Deze kaart zal zeker in de smaak vallen !!!!
groeten Ineke
Mariken zei…
Wat een geweldige kaart voor je nichtje! Die vlinder, zó mooi, prachtige bloemen! En de teksten zijn super, wat past dat goed bij elkaar!!
Maria V zei…
Wauw dat is een mooie kaart geworden. De binnenkant is ook zo leuk. Volgens mij vind jouw nichtje dit prachtig.
helemaal mooi gemaakt !
grtjs,martina
x
Sarah zei…
Je kaart is prachtig!
Stella zei…
Danielle wat een eindeloos mooi kaartje! Ik ben er wég van!
Godelieve zei…
Heel mooie combinatie van stempels! En prachtig ingekleurd.