Doorgaan naar hoofdcontent

Dat is de kunst.....

Bij de Dutch Card Lovers is de uitdaging deze keer: lift een creatie van je favoriete designer. Nu heb ik meerdere mensen waardoor ik geïnspireerd raak en waarvan ik het blog graag bezoek. Het blog van Stella volg ik ook met veel plezier. Ik vind het zo ontzettend knap hoe zij met weinig materialen mooie stijlvolle kaartjes weet te maken. Als ik het dan zelf probeer, merk ik hoe moeilijk dat is. 

Zo ook met het kaartje dat ik uitgezocht heb.... Ik heb gekozen voor dit kaartje van Stella:Toen mijn eigen versie van dit kaartje klaar was, bleek de kracht van Stella het subtiele. Ik had ook een witte bloem gemaakt maar vond hem te weinig opvallen tegen de achtergrond. Bij Stella vind ik dat niet het geval. Zelf heb ik nog een extra bloem gestanst en die achter de witte geplakt zodat het iets meer opvalt. Weg subtiel effect ;-) Met structuurpasta pearl van Faber Castell en ook een stencil van Faber Castell maakte ik de honeycomb figuurtjes. Het touwtje mocht natuurlijk niet ontbreken! Verder een paar sequins en enamel dots om het af te maken! Het eindresultaat is anders, maar toch duidelijk geïnspireerd door het prachtkaartje van Stella!


Met dit kaartje doe ik mee met Challenge # 258 van de Dutch Card Lovers!

Reacties

Marjan zei…
Het is duidelijk op Stella's kaartje geïnspireerd, dat zie je goed en jouw kaart is ook heel mooi. Ik snap wat je bedoelt met subtiel, daar is ze een meester in. Dank je wel voor het meedoen met DCL.
Je@net zei…
Leuke lift heb je ervan gemaakt, Danielle. En toch een heel eigen kaartje!
GerJanne zei…
Hoi Danielle,
Wat gaaf dat je Stella als favoriete designer hebt gekozen. Dat inspireert hè? Haar stijl is heel bijzonder vind ik. Vaak zo minimalisticsch en inderdaad subtiel.
Jouw kaart is ook een plaatje! Mooi je eigendraai eraan gegeven.
Groetjes,
GerJanne
Miranda K zei…
leuk gedaan! groeten miranda k
Stella zei…
Danielle ik was even stil..... Wat superleuk dat je mijn kaartje hebt gelift; ik vind dat een groot compliment! En jouw kaart is supergoed gelukt! Ik zie bij jou kaarten waavran ik dan weer denk; hoe komt ze er op:) Gaaf om te zien dat je elkaar op ideeën brengt. Ik vind deze weer tóp!
Fijne avond!
Groetjes,
Stella
Rosina zei…
Heel mooi dit 'gelifte' kaartje Daniëlle...schitterend!!!


groetjes Rosina
Margot zei…
Een beetje van Stella en een beetje van jezelf, goeie combi! Bedankt voor het meedoen met de DCL.
Sarah zei…
Heel mooie keuze en prachtig op Daniëlles wijze verwerkt. Knap gedaan!
anja curvers zei…
Prachtig gedaan hoor ik vind de stijl van Stella ook heel erg mooi. Leuk dat je meedoet bij DCL.
Sylvia zei…
Heel mooi gelift kaartje,Daniëlle.Mooie tekststans.

Groetjes,Sylvia.
Nelleke zei…
Daar benik dan, even neuzen op jou blog. O wat maak je mooie kaarten en deze van stella is ook prachtig zag. Stella kan het ook zo goed he, daar kunnen we nog veel van leren. Ook weer ene leuk idee opgedaan om zonder naald en draad randjes te stikken. Ik zie dat je van CAS houdt en dat is ook wel iets waar ik van hou, maar ik vind heel veel dingen leuk. Groetjes, Nelleke
Maria V zei…
Inderdaad heb je dan het kaartje in je hoofd en pakt het in werkelijkheid anders uit. Jouw kaart is prachtig.
Ellen zei…
Mooie kaart heb je gelift met een fantastisch resultaat!
Bedankt voor het meedoen met DCL.
Groet Ellen
Stella zei…
En in het echt is die nog mooier:) Wat ben ik hier blij mee; zo leuk om te krijgen! Ik zoek me het schompes in jouw blogger profiel naar je e-mail adres maar kan dit vinden. Zou jij mij even willen mailen?
je vindt de link in mijn volledige profiel:)