Doorgaan naar hoofdcontent

Ieder nadeel.....

..... heeft z'n voordeel. Het was de bedoeling nu in Oostenrijk van onze vakantie te genieten. Maar terwijl ik vrijdag heerlijk met mijn moeder op de beurs in Den Bosch liep, schoot het bij Vincent, die aan zijn laatste werkdag bezig was, weer in zijn rug..... Hij is naar de fysio gegaan maar ook die konden hem niet genoeg helpen om te vertrekken. Gelukkig heeft hij met de goede oefeningen gisteren het weer los gekregen. Nu nog een dagje "aansterken" en dan hopen we morgen alsnog te vertrekken.....

Op de beurs kocht ik mijn eerste Cats on Appeltrees stempeltjes. Ik vond ze altijd al zo leuk op kaartjes die ik voorbij zag komen! Maar wat was het moeilijk kiezen, ik heb al een lijstje voor de volgende keer ;-) Nu we zaterdag nog niet vertrokken maar ik er al wel helemaal klaar voor was, had ik even tijd om met mijn aanwinsten te spelen.

Dit kaartje is behoorlijk geïnspireerd door Mariken, Ellen en ook Larissa, die prachtige kaartjes maken met stencils en Catjes. Nu ben ik dus een copy-cat ;-) 

Ik gebruikte een stencil dat ik op de beurs kocht en ook de twee Catjes zijn nieuwe aanwinsten. De stempels van Els Brigé blijven mooi. Die heb ik in kleur gestempeld.Reacties

 1. erg leuk.. zo jammer dat die beurs zo ver weg is voor mij.. ik had er graag gekeken. je kaart is erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Danielle, wat sneu! En wat ontzettend vervelend voor Vincent.
  Peter heeft ook zo' n rug. We zaten eens in de Pyreneeën voor de tent te lezen en opeens zegt hij: oeps, nu schiet het in mijn rug. Hij bewoog niet eens... Na een paar dagen was het over, ook door oefeningen. Dat leer je wel.
  Je kaartje is super en ik zie duidelijk waar je de inspiratie vandaan hebt :-) altijd leuk om van anderen iets te leren... Fijn dat je het op de beurs trouwens nog niet wist van Vincents rug, dat had je plezier vast verminderd.
  Ciao en een goede reis!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super schattig kaartje, Danielle. En wat een leuke kleurtjes bij het zwart wit.
  Sterkte met de rug van Vincent en hopelijk kunnen jullie toch nog genieten van een fijne vakantie in Oostenrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop dat de vakantie nog top gaat worden , je kaartje is het in ieder geval wel !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart,Daniëlle.Wat een schattige stempeltjes.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze zijn schattig hé die stempeltjes!
  Hopelijk lukt het jullie om op vakantie te vertrekken. Het allerbeste voor je man!
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Je eerste cat kaart is echt super goed gelukt! Helemaal leuk. En ja verslavend he, welke heb je nog meer mee naar huis genomen?
  En dat lijstje word alleen maar groter ben ik bang.
  Hopelijk kunnen jullie morgen toch gaan genieten van jullie vakantie, sterkte met je man.

  Groetjes Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi Danielle. Hopelijk geraken jullie nog in Oostenrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schitterend kaartje Danielle....wat heb je leuke Catjes gekocht! Heel veel beterschap voor je man en alsnog een fijne vakantie!
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaaaaaaaa, geweldig! Wat een leuk kaartje! Zo leuk dat jij ook aan de Cats on Appletrees bent ;) En meteen zo'n leukerd. Combineert hartstikke goed met de stempels van Els Brigé. Wel superbalen dat je mans rug het laat afweten. Hopelijk zijn jullie nu klaar voor vertrek en gaan jullie genieten van een heerlijke vakantie in Oostenrijk. Tschüs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk kaartje geworden, leuk zijn deze stempeltjes. Beterschap voor je man en hopelijk gaat de vakantie door in het altijd mooie Oostenrijk. Zo ja, dan heel veel plezier en lekker genieten.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi dit kaartje Daniëlle wat een schattige stempeltjes erop....je kan inderdaad zien dat je bij Ellen en Mariken te leer bent gegaan
  En heel vervelend dat je man door zijn rug is gegaan...Ik wens jullie alsnog een fijne vakantie toe...lekker genieten!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ach, we zijn toch allemaal wel een keertje copy cat van elkaar ! dat moet kunnen, helemaal geslaagd en lief kaartje
  beterschap en genet maar van je vakantie
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten