Doorgaan naar hoofdcontent

Case Stella if you can!

Bedankt voor alle felicitaties! We hadden een heerlijk etentje donderdag, een viergangen aspergediner op een landgoed een dorp verderop. Daar is een paar keer per jaar een pop-up restaurant, super leuk! Omdat het donderdag niet erg druk was, zaten we in de "torenkamer", een leuk klein zaaltje vol kaarsen en een open haard. Lekker even genieten samen! 

Verder heb ik gisteren een dagje extra gewerkt, de nieuwe collega die twee maanden geleden was begonnen heeft afgelopen week haar baan opgezegd. Omdat ze via het uitzendbureau bij ons was, kon ze meteen gaan. Aangezien mijn leidinggevende nog thuis is na haar operatie, kan ik nu zeggen: best druk in je eentje ;-) Maar goed, het zal wel goed komen! 

Vandaag had ik lekker even tijd om te gaan zitten voor een enorme uitdaging: het kaartje van Stella "liften". Ik vind Stella's kaartjes altijd prachtig, heerlijk eenvoudig maar stijlvol. Als ik zelf zo'n kaartjes probeer te maken ben ik nooit zo tevreden.... Maar ik heb een poging gedaan :-) Een kaartje zonder touwtje is geen Stella kaartje, dit mocht natuurlijk niet ontbreken! Verder heb ik ook een polkadot achtergrond en een ballon op mijn kaart verwerkt. Omdat ik geen wolkjes in mijn collectie heb, heb ik een zon gebruikt. Ik heb al een bestemming voor het kaartje, de komende week is er iedere dag iemand jarig die een kaartje krijgt.....

Reacties

 1. zonnig kaartje, laat je elke dag het kaartje zien voor de jarige komende week?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schitterende lift!
  Fijn dat jullie zo'n gezellige avond hadden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een heel geslaagde avond, Danielle. Fijn!
  En wat een leuke zonnige kaart heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke zonnige lift is dit geworden! Stella's kaarten vind ik ook altijd heel moeilijk om te liften. Alles moet precies kloppen als je zo weinig elementen gebruikt en dat doet het hier, knap hoor! En asperges, yum, ik ben er dol op, en dan ook nog op zo een leuke locatie dat klinkt als een prima etentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, hij is heel leuk Danielle! Juist met de zon vind ik hem gaaf. En dat etentje van jullie klinkt zalig en eigenlijk ook wel behoorlijk romantisch in een torenkamer met kaarsen!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zit hier van kleur te verschieten. Wat een compliment; wat lief! Nou dat CASE-n is je gelukkig heel goed afgegaan; ik vind je kaart gááf! En dat zonnetje geeft een eigen twist; dat vind ik juist leuk. Weet dat het waarderen dat je altijd zo trouw meedoet bij CCCB; dank je wel!

  Ik ben laat met reageren; we zaten een weekje zonder internet. De modem had de geest gegeven. Ziggo stuurde een nieuwe maar dat duurde even... En je merkt pas hoe vaak en veel je dat gebruikt als het even niet beschikbaar is. Daarop volgde een knetterdruk weekend. Bij zussen geweest en bij Jacqueline (die was bij mij op de AS) gelogeerd. Zaterdag een freubeldag met knutsel vriendinnen en gisteren in de middag een groot verjaardagsfeest van een goede vriendin. Gisteravond vond ik het wel even prettig om te bankhangen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wonderful CASE of Stella's card!! Thanks so much for playing along at CCCB!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fun balloon with the sun and balloon! Great take on Stella's card!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten