Doorgaan naar hoofdcontent

Use your stuff!

Op het blog van Cornelie las ik de term: Use your stuff! En, ik moet eerlijk bekennen, ik ben heel goed in spullen kopen.... Soms zie ik in mijn voorraad een set liggen en denk ik: die is maar èèn keer gebruikt, te erg eigenlijk. Ik zag bij CAS on Sunday de challenge waarbij ze bomen of blaadjes op je kaart willen zien. En de set Geometric Greenery van MFT ligt te verstoffen in de kast. Dus aan de slag ermee! Omdat ik maar èèn kleur groene inkt had (echt) heb ik pas een setje Altenew inkt gekocht met vier tinten groen. Die heb ik alle vier op dit kaartje gebruikt. Ik heb èèn blaadje met embossingpoeder bewerkt, uitgestanst en verhoogd opgeplakt. De tekst is ook een oudje van MFT en heb ik uitgestanst en ingelegd. Een paar sequins die ik ook al heel lang heb, maken het kaartje af. Best veel oudere spullen gebruikt dus! Reacties

dit vind ik héél tof!
Je@net zei…
Wauw...mooie kaart is dit, Danielle!
Maria V zei…
Wat een prachtig kaartje. Mooi met die verschillende kleuren groen.
Joke de Wit zei…
Mooi gemaakt Daantje met de wat oudere spulletje. Ben al een half jaar bezig om de oudere papieren eerst op te maken zie echt nog niet dat het slinkt.Gr.joke
Mariken zei…
Geweldige kaart! Zó mooi, met die prachtige blaadjes! Leuk dat je meedoet aan de challenge bij CAS on Sunday! Fijne avond!
super leuke kaart, met al die groen tinten.
erg he wat we allemaal bezitten...kan nog jaren kaarten maken zonder maar wat te hoeven kopen....
heb sinds ik weer opnieuw ben gaan knutselen, nog geen papier gekocht...eigenlijk is alles weer nieuw voor me ligt al jaren te wachten om gebruikt te worden...

fijne avond liefs Annemarie
Dora zei…
Leuke uitdaging van Cornelie, nietwaar?. Mooie kaart.
Rosina zei…
Heel mooi dit kaartje Daniëlle...super leuk gedaan met die speelse blaadjes

groetjes en hele fijne Paasdagen
Rosina
Sylvia zei…
Prachtige kaart,Daniëlle.Mooi stempelwerk en leuk gedaan met de stippellijn.Fijne Paasdagen.

Groetjes,Sylvia.
Nelleke zei…
Mooi zeg! Mooie kleuren groen. Ja net als iedereen heb ik ook heel veel liggen, echt wel erg. Een goed voornemen om wat oudere spullen te gebruiken. Groetjes, Nelleke fijne Paasdagen.
Aletta zei…
Mooie kaart zeg en ook je vorige card in a box kaart is geweldig !
Ja deze blaadjes zijn te leuk om te laten verstoffen! Anders zet ze maar op marktplaats dan neem ik ze van je over ha ha!! Je kaartje is prachtig, juist door die verschillende kleuren groen die je gebruikt hebt en de stanslijntjes geven het net dat beetje extra.
Marjan zei…
Bij mij wordt het kopen steeds selectiever, maar desondanks heb ik veel spul liggen. Deze blaadjes zijn superleuk en de v vorm in je paneel maakt het helemaal af!
!neke zei…
Super leuk in die tinten groen !!!!
Sarah zei…
Wat leuk!
GerJanne zei…
Erg hè? Ik ben het hele jaar al bezig om dingen te gebruiken die ik nog nieuw heb liggen. En dat is schandalig veel. Maar wel leuk om bewust mee om te gaan.
Ik grijp toch vaak naar vertrouwde dingen.
Jouw kaartje is heel gaaf. Mooi al die blaadjes en die stansen van MFT.
Groetjes,
GerJanne
prachtig kaartje geworden.