Doorgaan naar hoofdcontent

Paas card in a box

Ik verstuur geen paaskaartjes, maar maak graag een uitzondering voor mijn lieve neefje en nichtje in Hongarije. Zij krijgen dit jaar een card-in-a-box, was leuk om met de stempeltjes van Karin Joan een paastafereeltje te maken! Ik heb, om een beetje hoogte te krijgen, ook een vogelhuisje van MFT toegevoegd. Alles gestempeld en uitgeknipt. Het kaartje is nog onderweg, hopelijk krijgen ze 'm voor Pasen, ik ben er langer mee bezig geweest dan ik dacht.... Ik heb de uitleg (fototutorial) van Cornelie gebruikt voor het maken van deze Card in a Box, die vond ik helder en duidelijk!

Reacties

Ellen zei…
Echt een supervrolijke paasbox! Vogelhuisje staat er prachtig bij. Die twee worden vast blij als ze dit in Hongarije uit de envelop halen.
Sarah zei…
Wat super vrolijk! Knap gedaan!
Marjan zei…
Wat een onwijs leuke, vrolijke en lieve attentie voor je neefje en nichtje, die gaan daar blij van worden! Leuk dat je meedoet met DCL, Danielle!
Maria V zei…
Super box. Dit wordt natuurlijk gewaardeerd.
Sylvia zei…
Superleuke en vrolijke box,Daniëlle.Grappig konijn.

Groetjes,Sylvia.
Je@net zei…
Ziet er super gezellig en vrolijk uit, Danielle. Daar zullen ze blij mee zijn!
GerJanne zei…
Heel leuk deze card in a box. Grappig, ik zit ook altijd met de foto tutorial van Cornelie ernaast. weet het nu bijna uit mijn hoofd, want ik krijg vaak bestellingen voor dit model. Je neefje en nichtje zullen het geweldig vinden! Het is zo'n verrassing als het uit de enveloppe komt! Ik zit me nu te bedenken dat ik voor de moeder van mijn zwager ook oeen card in a box wilde maken...opschieten. Morgen aan de slag!
Groetjes,
GerJanne
!neke zei…
Super leuk !!!!!!
En vooral zo vrolijk ziet het er uit !!!!
Ontzettend vrolijk en leuk gemaakt. Wat zal dit inslaan Daniëlle, ik denk dat je neefje en nichtje hem echt zullen koesteren. Helemaal goed...
Lieve groetjes Miranda
Mariken zei…
Wat zullen ze je box mooi vinden! Zo vrolijk en kleurig, en zoveel leuks te zien, heel gaaf!!
Stella zei…
Danielle; wow! Jouw neefje en nichtje boffen met jou. Dit zullen ze echt geweldig vinden. Deze box is zo goed gelukt; mooi papier en gave details. Helemaal perfect voor Pasen. Ik vind dat konijn echt de eye-catcher. Die kijkt zo happy over de eieren heen:)
Dora zei…
Prachtig!!
Crealientje zei…
De vrolijkheid spat van het scherm!
Heel leuk gemaakt.
Fijne dag vandaag, groetjes Crealientje.
wow wat een vrolijke gevulde box. ziet er erg mooi uit!
Wat een bjoetie Danielle! Dat craft met al die felle kleurtjes, echt een lente-explosie, gaaf!!
Margot zei…
Superleuk! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.
Wat een superleuke box! Daar heb je vast veel werk aan gehad. En met een mooi resultaat.
Groetjes, Tineke