Doorgaan naar hoofdcontent

Jarig!

Vandaag is mijn eigen Vincent jarig, natuurlijk krijgt hij een kaartje op zijn verjaardag! We hebben vier kippen als "huisdier", dus de kippen van Stampin'Up kwamen nu goed van pas! Ik heb papier met kippengaasprint gebruikt om in stijl te blijven ;-) De mooie grote JARIG! tekst van het Scrapbookatelier met grijs op het papier gestempeld. Het motiefje schijnt er leuk doorheen! Onderaan nog een tekst van het Scrapbookatelier, ik vind ze zo leuk! Een paar dotjes maken het af, want Vincent is niet van de toeters en bellen op kaartjes (zoals de meeste mannen). Hij heeft de kaart vanochtend gekregen met een klein cadeautje en hij vond 'm leuk! Vanavond een beetje verjaardagsvisite, het echte feestje volgt nog. Dat gaan we in de zomer doen, meteen voor allebei onze verjaardagen tegelijk (we worden samen 85 jaar!!). Morgen gaan we lekker samen uit eten, het restaurant waar ik naar toe wilde is vandaag niet open ;-)


Fijne dag!Reacties

Je@net zei…
Gefeliciteerd met je mannetje, Danielle. En wat een super leuke kaart heb je voor hem gemaakt!
Miranda K zei…
SUPER! die grote letters zijn ook gaaf! liefs miranda k
Rhodé zei…
Gefeliciteerd met Vincent! Perfect, die grote stempels. En heel leuk dat het patroontje er nog doorheen schijnt! Alvast veel eetplezier voor morgen!
Proficiat aan jouw man!
Heerlijk mooie verjaardagskaart!
Kaartenkraam zei…
Van harte met jouw Vincent! Wat een gave kaart is dat geworden zeg. Prachtig in die grijstinten en dat dessinpapier vind ik geweldig en pas natuurlijk perfect bij je kip. Die tekststempels zijn super en heb ik ook op mijn verlanglijstje staan.
Fijne dag!

groetjes van Ank
Margo zei…
Gefeliciteerd met de verjaardag van je man ! Erg leuke kaart met jullie huisdier heb je gemaakt !
Ellen zei…
Gefeliciteerd mer Vincent! Gave kaart heb je voor hem gemaakt. Die grote teksten zijn superleuk, zeker ook voor een mannenkaart. Kippengaas en een echt kippetje om het af te maken. En dat is gelukt ;-) Gezellig, morgen samen uit eten. Alvast veel plezier!
karien zei…
Wat een mooie/stoere kaart heb je gemaakt voor je man
Groetjes Karien
Mariken zei…
Gefeliciteerd met jouw Vincent! En wat heb je een gave kaart voor hem gemaakt! Klopt, geen toeters en bellen, daar houden de mannen niet van! Dit wel, toffe grote letters en zo'n leuke kip!! Fijne avond, en veel plezier met jullie etentje!
Joke de Wit zei…
Mooi gemaakt Danielle.Gr.Joke
gefeliciteerd hoor, wat een leuke stoere kaart heb je gemaakt voor hem.
Larissa zei…
Gefeliciteerd met Vincent. Wat een stoere mannenkaart heb je voor hem gemaakt. Wat leuk bedacht met dat kippengaas, tof!
Veel plezier alvast met jullie etentje, lekker genieten.
GerJanne zei…
Gefeliciteerd met Vincent! Je kaart is top! Deze stempel is ook al zo leuk. EN inderdaad heel leuk dat het motief van het papier er doorheen schijnt.
Morgen uit eten! Wat kun je je verheugen op een gezellige avond dan hè? Geniet ervan!
GerJanne

Cornelie zei…
Alsnog van harte! Gaaf die grote stempel jarig! Mooi in deze kleuren, lekker strak uitgewerkt.
Eet lekker vanavond!
Proficiat, en geweldig kaartje heb je voor Vincent gemaakt!!