Doorgaan naar hoofdcontent

Beterschap in de lift

Afgelopen zondag ging ik aan de slag voor de Liftchallenge. No line coloring was de uitdaging deze keer. Ik ben helaas geen kleurwonder en heb vol bewondering zitten kijken naar de voorbeeldkaartjes. Ik wilde een kaartje maken voor onze overbuurvrouw, die eigenlijk gisteren geopereerd zou worden. Nu ging de operatie niet door omdat er iets niet goed was met haar hart.... Zo sneu, ze was er helemaal van ondersteboven. Ik ga straks maar een bosje tulpen brengen met een ander kaartje, want beterschap is nu (nog) niet zo van toepassing.....

Ik stempelde een grote bloem met distress antique linen. Ik heb de bloem gekleurd met Zig markers. Toen de bloem gemaskerd en met distress inkt gesponst. Een paar waterdruppeltjes voor het leuke effect en toen was mijn kaartje klaar. Ik gebruikte een stempel van Els Brigé voor de tekst. En het kader is van Lawn Fawn. Voor een eerste keer No line coloring was ik best trots op mezelf. Leuk om zo eens uitgedaagd te worden een andere techniek te proberen. En deze stempel is eindelijk gebruikt, ik geloof dat dit de tweede keer was.... Reacties

 1. Een mooi geslaagde lift Daniëlle. Ik vind die bloem erg mooi, zeker vaker gebruiken ;p
  Lief dat je zo meeleeft met de overbuurvrouw dat doet een mens goed.
  Fijn weekend.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het prachtig zeg, geen kleurenwonder?? Een supergaaf kaartje voor je overbuurvrouw, dat zal ze geweldig vinden! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig mooi ingekleurd kaartje...die buurvrouw zal hem schitterend vinden, dat kan niet anders.

  Fijn weekend liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk fris kaartje! De mooi gekleurde roze bloem tegen en heerlijk blauwe lucht!
  Ga je vast en zeker vaker doen! In ieder geval erg leuk dat je hiermee meedoet aan de Liftchallenge, dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap zeg! Supermooi gekleurd en dat voor een eerste poging. Ach gos, die buurvrouw. Dat valt tegen als de operatie niet doorgaat, omdat er iets ie met je hart. Bloemetje en een (ander) kaartje is dan wel heel welkom én lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dan denk ik toch dat er ergens talent verborgen zit! Knap, mooi gedaan, ik denk net als Marjan dat je dit vast vaker gaat doen! Lief dat je dit voor je buurvrouw doet. Zal haar opbeuren!!
  Dank je wel voor het meedoen met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat doe je goed Danielle!! Je hebt het in de vingers... ik durf eigenlijk niet zo goed, mijn vorige pogingen zijn allemaal in de papierbak geeindigd.. Lief dat je aan je buurvrouw hebt gedacht, hopelijk kan ze snel geholpen worden zodat dit kaartje ook een mooie bestemming krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat sneu voor je buurvrouw zeg. Ik zou er ook van schrikken. Dit kaartje is heel mooi. Goed gelukt. Het viel mij uiteindelijk ook mee. Geen prullenbakexemplaren bij mij. Ik ga het zeker ook vaker doen. Mooi effect heeft het. Dank voor je mailtje!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, het is jou wel gelukt! En je hebt het er prachtig vanaf gebracht. Na enkele vruchteloze pogingen ben ik ermee gestopt. De achtergrond zorgt ervoor dat de bloem mooi naar voren komt. Hij is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeer geslaagd en knap gedaan. Hier zal je buurvrouw zeker blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. poeh, knap gedaan. het kaartje is super geslaagd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou , ik vind je kleurwerk top !!!!
  Mooie kaart !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Meteen super gelukt, heel mooi kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten