Doorgaan naar hoofdcontent

Monsters op herhaling

Het etentje gisteren was heerlijk en gezellig! Even geprobeerd om de zorgen om schoonmoeder te vergeten met z'n allen en wat andere praat, ook weer eens goed! Vanmiddag zijn we weer op bezoek geweest, we kregen vrijwel geen contact vandaag. Dat zijn de mindere bezoekjes. Ze krijgt wel alles mee, ze komt er later vaak op terug volgens de verpleging. Dus we blijven tegen haar praten op zo'n dag, hopelijk krijgt ze daar inderdaad een beter gevoel van.

Mijn monsterstempeltjes lagen nog op de knutseltafel en riepen om aandacht. Ik heb ze er dus weer bij gepakt voor een kaartje voor de sketch challenge van MFT. De leuke sterren zitten ook in de set. Ik kleurde een stuk watercolor papier met distress inkt in drie kleurtjes. Daaruit heb ik de happy birthday gestanst. Uit het middenstuk kon ik de drie sterren stansen. Het monstertje kleurde ik met dezelfde kleuren. Hij kreeg twee wiebeloogjes. Het gestreepte papiertje is ook van MFT. Ik denk dat deze set nog vaak gebruikt gaat worden, ik vind 'm zo leuk!Reacties

 1. Wat blijft dat moeilijk...voor je schoonmoeder en voor jullie, zo verdrietig! Ook goed dat er afleiding is, dat heb je nodig. Dat geeft weer positieve energie. Je kaartje is geweldig, je monstertjes zijn zó leuk! Mooie kleuren, heel gezellig kaartje! Fijne avond, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat blijft zeker moeilijk maar net wat je zegt probeer haar steeds erbij te betrekken en toch wel goed dat ze er tegen de verpleging op terug komt. Ik snap dat je daarna wel wat afleiding kunt gebruiken en zo'n leuk "monstertje" helpt daar zeker aan mee. Die wiebeloogjes maken het wel extra leuk vind ik. Mooi die blauwgroene kleurtjes.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig kaartje! Het zwart-witte papiertje was me nog niet opgevallen, maar het maakt je kaartje helemaal af. Echt een leukerd is het geworden. Wat moeilijk, de situatie met je schoonmoeder. Het zal wel veel energie vragen van jullie. Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He, wat naar nou. Dat geeft een verdrietig gevoel, lijkt me. Wel fijn dat de verpleging zegt dat ze het wel hoort en ook opslaat wat jullie vertellen.
  Je kaart is heel leuk! En grappig de oogjes!! Die stans van happy birthday ligt hier nog te wachten! Zoals wel meer dingen (muisjes van MD ook....)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja Daniëlle, dat is een moeilijke situatie met je schoonmoeder. Liefde en aandacht geven is dan het enige dat je kunt doen. Aangezien ze er later op terugkomt. Heeft het wel effect.Respect voor jullie!
  Af en toe een verzetje doet een mens goed en dan laad je je weer op zodat je haar weer kunt steunen. Veel sterkte!
  Nu je grappige monsterkaartje!
  Zo leuk van kleur, lekker vrolijk.De hb mal is erg mooi.
  Lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat moet dat moeilijk en verdrietig zijn voor jullie, die mindere bezoekjes. Wel fijn dat jullie van de verpleging horen dat je schoonmoeder later wel terugkomt op dit soort bezoekjes. Dat ze niet reageert, zegt dus niet dat het niet tot haar doordringt. En dat laatste geeft misschien toch een beetje hoop. Het is vast fijn als je dan vervolgens thuiskomt en er liggen monsters op je te wachten ;-) Dat verzet de zinnen. Gaaf kaartje is het, die wiebeloogjes maken het af. Sterkte en liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een zorgen zeg... Dat lijkt me een moeilijke situatie. Ik hoop dat jullie toch wat hoop kunnen putten aan de berichten van de verzorging. Goed om met elkaar ook leuke dingen te blijven doen!
  En weer een mooi kaartje zo met het monstertje! Erg geinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. helemaal leuk is deze geworden !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zie het helemaal voor me die schreeuwende monstertjes op je bureau (heb er een beetje een Gremlins beeld bij, ken je die nog?) Gelukkig zijn deze een stuk schattiger. Je kaart is echt weer superleuk geworden, zeker met die wiebeloogjes. Ik hoop dat de monstertjes nog even door schreeuwen.
  Dat het zo slecht gaat met je schoonmoeder is natuurlijk wel heel erg verdrietig. Wat zullen jullie je machteloos voelen. Fijn dat je dan even kunt ontspannen door een kaartje te maken. Heel veel sterkte en blijf vooral ook mooie dingen maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super gave monsterkaartjes heb je gemaakt (ook die van de blogpost hiervoor).
  Wat een verdrietig nieuws over je schoonmoeder..het allerbeste ermee..

  Liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, moeilijk ... ik weet hoe het is. Sterkte.
  Wat een superleuke kaart met dit grappige monstertje, de mooie kleuren, de cirkel en sterren! De zwart-witte accenten zijn een heel goede keus hierbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een toffe monsterlijke mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi kaartje heb je gemaakt hier!! Ik ben er weg van.

  Hopelijk komt het allemaal goed met je schoonmoeder. Wat heeft ze juist als ik vragen mag?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een heerlijk kaartje om naar te kijken, schattig, grappig, leuk. Ik ben bang dat ik de wonky stans van MFT ook net gekocht heb. Vind hem geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten