Doorgaan naar hoofdcontent

Een meisje!

Daar ben ik weer eens met een kaartje! Ik heb van alles gemaakt, soms gefotografeerd en nog niets geplaatst.... Er gaat nog veel tijd zitten in de ziekenhuisbezoekjes en ook op het werk is het druk. Dus de zin en tijd om thuis ook weer achter de computer te kruipen ontbreekt nogal. Gisteravond heb ik met mijn ouders achter de computer gezeten om uitnodigingen te maken voor hun 50 jarig huwelijksfeest. Het wordt een uitnodiging met originele trouwfoto, zo leuk om door hun trouwalbum te bladeren! Zie ik weer eens extra hoeveel ik op mijn moeder lijk ;-) We hebben drie mogelijke uitnodigingen als proef besteld, ik ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden.

Maar nu laat ik een kaartje zien dat ik vorige week heb gemaakt voor Linda en haar man. Zij werden de trotse ouders van Zoë. En zo'n leuk nieuws, daar hoort een kaartje bij! Ik heb mijn nieuwe hartenstans van Lawn Fawn gebruikt, die geeft een stiksteekje aan de binnen- en buitenkant. Ik wilde graag de naam op het kaartje zetten, dat deed ik met letters van Concord &9th. Een olifantje van MFT maakt het af. Linda heeft een berichtje gestuurd dat het kaartje is ontvangen, dus ik kan 'm laten zien ;-) De laatste dagen heb ik meer kaartjes voor Zoë voorbij zien komen, leuk voor Linda!!


Reacties

 1. Wat een geweldig leuk babykaartje voor Linda! En wat heb je ons verrast met jouw lieve post vandaag. Ik voelde me echt verwend met zo’n tof kaartje, dank je wel, ook namens Hans! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, niets wijzer.....maar je kaart voor Zoe is erg leuk! Mooi is dat hart, he? En inderdaad leuk voor Linda, overal zie ik kaartjes opduiken met de naam Zoe. Ik krijg alleen de puntjes niet op de e. Sterkte met al de drukte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi! Dat olifantje erbij is zo tof! Op mijn kaart heb ik geen puntjes op de e gezet omdat ik dacht dat dat op hoofdletters niet hoefde. Maar bij jouw staan ze super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja joh, zo gaat dat vaak met druk, druk. Schattig kaartje voor Linda!
  Leuk dat samen met je ouders uitzoeken van foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel mooi gedaan. schattig dat olifantje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief kaartje voor de geboorte van Zoë! Mooi dat hart en schattig dat olifantje.
  Leuk ook om voor je ouders een uitnodiging met oude foto te maken voor hun trouwfeest. 50 jaar samen is bepaald niet niks.
  Doe rustig aan. Tijd voor de mensen om je heen is belangrijker dan bloggen, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja leuk he al die babykaartjes die inneens op alle blogs te zien zijn! Je kaartje voor Zoë is superschattig! Mooi hoe het hart heel subtiel overloopt in een ander patroontje. En 50 jaar getrouwd, wow, dat zal me een feestje worden! Leuk om daar de uitnodigingen voor te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om die uitnodiging voor het feest van je ouders te maken. Een 50-jarig huwelijk. Dat is zo speciaal. Ik vind je babykaartje zo schattig; dat olifantje is echt een lieverdje. En die hartenstans is echt super! Denk om jezelf; bloggen is helemaal niet belangrijk. XX

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten