Doorgaan naar hoofdcontent

Yay for you!

Mijn eerste werkweek van het nieuwe jaar zit er weer op. Vandaag heerlijk genieten van mijn vrije dag want het viel me eerlijk gezegd een beetje tegen om weer te moeten beginnen dinsdag... We zijn de afgelopen tijd veel in het ziekenhuis geweest bij mijn schoonmoeder. Ze heeft nog steeds psychotische verschijnselen, ze wil bijvoorbeeld haar medicijnen niet altijd nemen. Aangezien ze ook suikerziekte heeft en drie keer per dag insuline moet spuiten, kan dat natuurlijk problemen geven. Zo werden we oudjaarsavond gebeld en was de vraag of Vincent wilde proberen via de telefoon haar te overtuigen dat ze echt die spuit moest hebben... Daar blijf je dan toch steeds mee bezig natuurlijk. Op 1 januari zijn we met z'n allen in het ziekenhuis geweest en heeft de psychiater een gesprek gehad met Vincent, zijn zus en vader. Met een nieuwe medicijnenmix hopen we dat het snel beter gaat... 

Maar nu, een vrolijk kaartje! Ik wilde eigenlijk twee challenges combineren. Die van Crazy for Cas, met als thema regenboogkleurtjes. En de sketch challenge van MFT. Uiteindelijk weet ik niet of ik het kaartje nog zo CAS vind, er is erg weinig wit te zien op dit kaartje... Ik ga nog iets anders verzinnen dus! Helemaal geen straf, ik heb nog een regenboog kaartje over en daar kan ik wel iets mee denk ik! Maar zo eerst een beetje poetsen en alvast de boodschappen in huis halen, dan kunnen we morgen samen de kerstspullen opruimen.Reacties

 1. Erg leuk kaartje in deze vrolijke kleuren, Danielle.
  Wat jammer dat het met je schoonmoeder nog niet echt beter gaat. Hopelijk lukt het met een nieuwe medicijnenmix wel. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje! Ik herkende direct de twee challenges er in. Ik ben benieuwd wat je uiteindelijk kiest voor de regenboogchallenge.
  Moeilijk dat het nog zo zorgelijk is rondom je schoonmoeder. Hopelijk komt er snel verbetering.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè joh, het blijft wel tobben voor je schoonmoeder, en dat geeft heel veel zorgen. Dit kaartje zorgt wel voor een hoop vrolijkheid. Zo gezellig, al die kleuren, en die toffe beertjes erbij. Helemaal leuk! Geniet van je weekend, je week zit erop! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een lekker vrolijk kaartje is dit geworden
  Jammer dat het met je schoonmoeder niet goed gaat. sterkte met deze lastige situatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van dit kaartje vrolijk je echt op (die beertjes zijn zo cute)! En das wel ff nodig met alle zorgen rondom je schoonmoeder. Eerste werkweek zit er al weer op. Nu genieten van het weekend. Hopelijk gaat dat een beetje lukken. Morgen de boom opruimen? Das Driekoningen, dan staat die klus bij ons ook op het programma.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dir kaartje is weer super. Zo leuk bedacht.
  Sterkte met je schoonmoeder, zijn toch weer zorgwekkende tijden voor jullie.
  Mijn werkweek zit er ook weer op. Nu lekker genieten van het weekend. Hopelijk jullie ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hè wat vervelend zeg dat het nog niet beter wil gaan met je schoonmoeder, hopelijk helpt de nieuwe medicijnenmix een beetje! Je kaart is in ieder geval erg vrolijk, wat leuk gemaakt!
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De zorg voor je schoonmoeder is enorm. Wat akelig dat het allemaal zo langzaam gaat. Het vraagt veel van haar maar ook zeker van jullie.... Ik hoop écht dat het in 2018 veel beter met haar zal gaan.

  Je kaart is prachtig; mooi met die regenboogkleuren en die beertjes zijn echt cuties:)
  Denk om jezelf(en elkaar!)
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hartstikke CAS!! En superduper gaaf. Wit bij CAS hoeft niet persé wit te zijn. Als het merendeel van de kaart maar leeg is. En dat is het. Ik ben in love!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten